Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Off mit tegyek? Lehet h elvesztem örökre
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel megint összemelegedtünk. Csak cseten de úgy beszélgetünk mintha megint járnánk, ha egy lánnyal vok akko rögtön megkérdi h megcsaltam-e?, meg ienek.
Holnap lesz egy buli ahova azért hívták meg, mert vki össze akar jönni vele. Félek h akko a másik fiút válassza. A lány szokott inni is néha néha s amugyis 16 éves, még fiatal félek h vmi összejön nekik. Mit tegyek?
2009. ápr. 29. 17:48
1/7 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy még mindig szereted, és nem akarod, hogy más lecsapja a kezedről. Mentsd ami menthető.
2/7 anonim válasza:
Annyit hogy elhivod setalni egy kavezoba stb stb es max majd veled fog elmenni a buliba! De nem ertem igazan, neked van baratnod? Es ha van akkor meg minek kell neked a masik? Ha a masik kell akkor meg szakits a mostanival legalabb tiszta lapokkal indulsz s majd nem esel ket szek kozze! :D
3/7 anonim válasza:
Elhivod setalni, elviszed egy kavezoba*
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs barátnőm. Hívtam sétálni de nem tudott jönni mert mittomén mien rögzije van holnap s kell tanuljon.
2009. ápr. 29. 18:01
5/7 anonim válasza:
Akkor szerintem a buliba se megy el tehat nincs mitol felned!
6/7 anonim válasza:
Vagyis az holnap lesz.... hath akkor mond meg hogy holnap talizatok suli utan !
7/7 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy még mindig szereted...
Ez a legjobb, amit tanácsolhatok.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!