Hogyan tudnám magamra vonni a figyelmet?
Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy én vagyok a félredobott rongy amibe más "kutyák" beletörlik a mocskos "tappancsukat". 4 év alatt a "csúcsról" a pokolba süllyedtem. Mindenki utál, az utcán utánam köpnek az ismerőseim meg hasonlók. Nem járok sehova. Szeretném hogy kicsit valahogy megszeressenek az emberek. Szinte minden ismerősöm szerint csicska vagyok, de hogy mér azt még nem mondták. Anyám is a tesómmal (lány) órákat beszélnek a hülye női marhaságokról de velem kb semmiről se tud beszélni, lesz*r, 2 mondatba elintéz azt kész. Álandóan mindenért szól hogy ezt csináljam, azt csináljam. Őszerinte lusta vagyok. Még az érettségit se nézi ki belőlem. Már odáig sodródtam hogy elgondolkoztam azon hogy milenne ha megpróbálnék öngyilkos lenni. pls hlp2012. febr. 25. 00:20
11/12 A kérdező kommentje:
jóvan azt még én legyek normális olyanokkal akik lenéznek
2012. márc. 8. 00:24
12/12 Caravaggio válasza:
figyelj.Az öngyilkosság nem segít.Gondolj bele ha meghalsz mi lesz utána??Csak gondold végig.Én se vagyok jóban a szüleimmel így ha itthon vagyok zenét hallgatok (volt hogy egy könyvet 6x olvastam el egymás után csakhogy ne kelljen velük beszélnem).A testvéremet is ellnem uszítják ő pedig a szüleimet.Na jó visszatérve hozzád.Nem kell velük foglalkoznod.Járd ki az sulit...de ha annyira bánt hogy nincsenek barátaid akkor...mutasd meg nekik hogy nem vagy a csicskájuk (nem erőszakra gondoltam),nem kell hogy lenézzenek.Hogyan?Azt neked kell tudnod.De ha ez sem segít akkor meg változhatsz.Mármint nem külsőleg.Mert se a drog se a cigi se semmilyen szar nem fog segíteni.Attól csak rosszabb lesz.Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!