Ez milyen táplálkozási zavar? És ha nem is az? Ha hipochonder vagyok és fel akarom hívni magamra a figyelmet? Vagy csak szeretnék hipochonder lenni. Nem azért vagyok ilyen, mert utána olvastam valahol. Mi bajom van?
Ez egyáltalán nem gyerekjáték! Valld be anyukádnak a problémádat és menjetek ezzel orvoshoz! Az külön szerencse, hogy te észrevetted, hogy gond van, mert sok étkezési problémával küzdő lány/fiú nincs is tisztában vele, hogy beteg. Egy percet se halogasd ezt tovább, mert ezzel úgy tönkre teheted a gyomrod, hogy talán visszafordíthatatlan is lehet! Ez tényleg nagyon veszélyes! Számtalanszor lehet hallani, hogy ebbe már többen belehaltak! Az orvos képes megváltoztatni a gondolkodásodat úgy, hogy normálisan lásd a világot!
Sok sikert!
mivel te tudod már magadról h gond van, így jóval egyszerűbb. csak akarat erő kéne hozzá, és teljesen rendbe jönnél, meg ha nemlennél ilyen gyenge.
azt amúgy tudod h az éheztetéssel egyáltalán nem tisztítod ki a szervezetedet? sőt, komoly problémákat okozhatsz magadnak. menzeszed rendszertelen lesz, szőröd is megnövekedhet, és a szived is megállhat, ha nagyon éhesre éhezteted magadat.
felismerted a problémádat, nemtudom mit szenvedsz még, úgylátszik egy nagyon gyenge és határozatlan ember vagy. kezelést igényelsz, menj pszihiáterhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!