Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hipochonder vagyok? Vagy mi...

Hipochonder vagyok? Vagy mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

lassan másfél hónapja teljesen abban vagyok hogy terhes vagyok. állandóan hányingerem van, görcsöl a hasam (mint beágyazódáskor)...stb(olvastam hogy ezek a tünetek lehetnek ha valaki terhes). csináltam néhány tesztet, amikor kiderült hogy negatív, elmúlt a hányinger meg minden. nagyon monoton a munkám. túl sok időm van a gondolkodásra közben. általában munka közben kezdem el bemagyarázni magamnak hogy terhes vagyok és olyankor pár órán belül megint jön a hányinger. megint teszt, ami negatív, aztán megint nyugi van. aztán újra meg újra. még legalább 2 hétig

megjött, de néhányan azt mondják hogy az első hónapban mindenkinek megjön és csak a második marad ki, de addig még van kb 2 hét.

2010. dec. 17. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Állítólag van hisztérikus terhesség is.
2010. dec. 18. 00:20
 2/3 A kérdező kommentje:

de nem csak a terhességre gondolok. ez csak a legutolsó pl volt.

volt már olyan is hogy olvastam a cukorbetegség tüneteit (folyamatosan szomjas az ember, nagyon hullik a haja...stb)

utána ugyan ez volt velem is. máskor megittam egy nap max 2 liter vizet, de amikor ezt olvastam annyira szomjas voltam állandóan hogy napi 4-5 litert is megittam és csomókban hullott a hajam is.

de ha valaki azt mondja hogy fáj a feje max 1 óra és az enyém is elkezd fájni.

ez nem hiszem hogy normális...

2010. dec. 18. 23:59
 3/3 A kérdező kommentje:

elolvastam mit jelent a hisztérikus terhesség. azoknál alakul ez ki akik nagyon szeretnék ha terhesek lennének, de nem jön össze nekik. de behallucinálják maguknak a terhesség tüneteit.

de én nem akarok terhes lenni. kicsit sem. sőt...

2010. dec. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!