Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonjam magamra a figyelmet?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Van 1 fiú akit nagyon helysnek találok. Már második évesek vagyunk az egyetemen és még csak most vettem észre, hogy mennyire is tetszik nekem. De ő nem hiszem, hogy így van ezzel. Hogyan tudnám kideríteni, hogy az ő számára szimpatikus e vagyok?
2012. jan. 28. 21:08
1/5 anonim válasza:
Gyújtsd fel a házadat majd mondogasd az utcán hogy háj hitler
2/5 anonim válasza:
Amikor meglátod, kezdj el hangosan vihogni és idétlen pofákat vágni, meg hozzá illő hangokat kiadni! Ha ez nem elég, ugrálj fél lábon, szagolgasd a hónaljad, esetleg sz.opj le feltűnően egy banánt. Ezután véletlenül öntsd le magad kólával és kezdd el síkálgatni. Mivel nem jön ki, menj oda hozzá és nyihogva kérd meg, mossa ki neked...
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ti ezt csináljátok ha fel szeretnétek hívni magatokra a figyelmet. De másokkal ne osszátok meg ezeket az okos gondolatokat. Köszönöm
2012. jan. 28. 21:20
4/5 anonim válasza:
Öltözz nagyon csinosan mikor ő is látja, legyen illatos a hajad és mikor mellette állsz dobd hátra hogy ő is megérezze de ez inkàbb az elcsábítás része,próbálj meg szemezni vele, ha látványosan más fele néz nem tetszel neki, vagy zavarba jött
5/5 anonim válasza:
Kedves első az még mindig Heil Hitler! (hájl Hitler!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!