Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam fel magamra a figyelmét? 15/L
15 éves lány vagyok,és 2 éve szerelmes vagyok egy fiúba,egy ideig ő is az volt,belém,de nem jöttünk össze.
aztán elballagtunk,szépen el is felejtettem..de aztán írt msn-en...megint eszembe jutott,mennyire hiányzik,egyre jobban..megőrülök,soha nem szerettem még így senkit,iszonyatosan hiányzik.
Tök jól elbeszélgettünk,haverjai is bejelöltek facen,mert a fiú megmutatott nekik,ami lehet mondani,nagy szó, mert nagyon nagyon jó pasi,és nagyon sok lány odavan érte...amúgy 1 hónapja írt..de azóta egyszer sem pedg úgy köszönt el h szia majd még beszélünk.
Nem tudom,mivel tűnhetnék ki,hogy megint írjon,mert kb 2 hete nem bírtam magammal és ráírtam valamit,amit szerintem sértésnek vett://
hogy hozhatnám helyre? mivel tűnjek ki a többi csaj közül?(a többi csaj kb mind 17 éves és tipikus barnabőr hosszúhaj szexi képek stb...)
a srác 16 éves
Miért csinálsz ebből ennyire gondot?
Írj rá nyugodtan, hogy vonnád fel magadra a figyelmet, ha nem is találkoztok(látjátok egymást)!?
Csak ennyit tudok mondani, beszélj vele!
Hisz magamból kiindulva én is mindig elvárom, hogy a lány írjon elsőnek. Jó érzéssel tölt el, Nyertesnek érzem magam:P
Tudom,h ebben a korban a fiúk durván perverzek,szóvalgondolom a bevállalós ,határozott csajokat szeretik,nem?
Húzzam az agyát,ha ráírok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!