Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hivjam fel egy 22éves fiú figyelmét magamra (17l)?
Egy társaságban vagyunk hétvégente 1-2 hónapja. házibulik,disco. nem ismerjük egymást még annyira,de nekem nagyon tetszik, inteligens,egyetemista. :)
hogyan jelezzek neki,hogy nekem bejön? És miből tudhatom,hogy akarna-e valamit?!
:)
Nem ismerlek titeket, de ezek szerint ti sem egymást. Én ilyen korban soknak találom az 5 évet. (Köztem és a párom között 3 év van) Ha magától nem vesz észre, akk nem nagyon erőltetném a dolgot, mondjuk amúgy sem.
20F
első válaszoló:
Mellbedobás az megvolt. :D
második:
a külsőmre nincs panasz. :)
harmadik:
5év nem sok.
hétvégén filmeztünk (társasággal és nem kettesben)
a mellkasán feküdtem,és úgy néztük a filmet,és még egymás kezét is fogtuk. : )
milyen jelekből láthatom,hogy neki is tetsz?És nem csak mint barát ?!
hát nemtudom, valahogy nemtudnám elképzelni hogy egy idegen csaj rajtam feküdjön csakmert épp filmezünk. még egy egyéjszakást is jobban eltudok képzelni. ez a szitu olyan mintha a barátnőmmel néznék filmet. számomra egy ilyen rajtamfekvenéziafilmetésmégakezemetisfogja dolog van olyan bensőséges hogy nem csinálom akárkivel...
pedig én is csak 22 vagyok...
:) Akkor ezek szerint tetszem neki? mert ha nem tetszett volna neki a szituáció,akkor biztos,h nem hagyta volna. nem? :)
ezekből leesett neki, h tetszik nekem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!