Hogyan tudnám magamra vonni a figyelmet?
Szerintem először anyáddal kéne beszélned. Nekem is nagyon rossz volt vele a kapcsolatom, azt hittem utál, 16 évesen el is költöztem tőle 3 hónapra. Aztán elegem lett, leültem vele, és azóta mindketten nagyon odafigyelünk a másikra, egyáltalán nem veszekszünk.
Tanulj. Ha elmész egyetemre vagy fősulira biztosan találsz olyanokat akikkel szívesen együtt vagy.
Az ismerőseidről nem tudok semmit, de tényleg legyél kedvesebb, ne szólj vissza annyit mert azzal csak őket igazolod. És azt nem akarod gondolom. Egyébként meg ne foglalkozz velük, hiszen ha úgysem fontosak neked, akkor mit számít, hogy mit mondanak?
Kérdező!
Te nem h nem vagy tökéletes, egyenesen borzalmas ember lehetsz így a kommentjeid alapján.. lehet nem azzal a 10-100 emberrel van a baj, ezen el kellene gondolkozni.
Ha 15-18 év körüli vagy, akkor természetes, h így érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!