Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám magamra vonni a...

Hogyan tudnám magamra vonni a figyelmet?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy én vagyok a félredobott rongy amibe más "kutyák" beletörlik a mocskos "tappancsukat". 4 év alatt a "csúcsról" a pokolba süllyedtem. Mindenki utál, az utcán utánam köpnek az ismerőseim meg hasonlók. Nem járok sehova. Szeretném hogy kicsit valahogy megszeressenek az emberek. Szinte minden ismerősöm szerint csicska vagyok, de hogy mér azt még nem mondták. Anyám is a tesómmal (lány) órákat beszélnek a hülye női marhaságokról de velem kb semmiről se tud beszélni, lesz*r, 2 mondatba elintéz azt kész. Álandóan mindenért szól hogy ezt csináljam, azt csináljam. Őszerinte lusta vagyok. Még az érettségit se nézi ki belőlem. Már odáig sodródtam hogy elgondolkoztam azon hogy milenne ha megpróbálnék öngyilkos lenni. pls hlp
2012. febr. 25. 00:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ehh. Új ismerősökre van szükséged. Próbálj neten ismerkedni, ha a környezeted ilyen tahókból áll...
2012. febr. 25. 00:25
 2/12 A kérdező kommentje:
haggyál már a nettel... méginkább tele van tahó par*sztokkal...
2012. febr. 25. 00:26
 3/12 anonim ***** válasza:
hát...meg kell hagyni, nem tűnsz kedvesnek, amit nem szeretnek az emberek...talán legyél kedves :)
2012. febr. 25. 01:05
 4/12 A kérdező kommentje:
ilyen hülye emberekkel akik ránézésre ítélik meg az embert?
2012. febr. 25. 01:26
 5/12 anonim válasza:
Te szertettre vágysz oda figyelésre!!!Tanulj Istenről menj el egy gyülibe ami szinpi találni fogsz olyan embereket barátokat akik szeretnek és testvérüknek fognak tekinteni.
2012. febr. 25. 01:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Utálom istent mer ő is utál engem
2012. febr. 25. 19:01
 7/12 anonim válasza:

Szerintem először anyáddal kéne beszélned. Nekem is nagyon rossz volt vele a kapcsolatom, azt hittem utál, 16 évesen el is költöztem tőle 3 hónapra. Aztán elegem lett, leültem vele, és azóta mindketten nagyon odafigyelünk a másikra, egyáltalán nem veszekszünk.

Tanulj. Ha elmész egyetemre vagy fősulira biztosan találsz olyanokat akikkel szívesen együtt vagy.

Az ismerőseidről nem tudok semmit, de tényleg legyél kedvesebb, ne szólj vissza annyit mert azzal csak őket igazolod. És azt nem akarod gondolom. Egyébként meg ne foglalkozz velük, hiszen ha úgysem fontosak neked, akkor mit számít, hogy mit mondanak?

2012. febr. 25. 20:43
 8/12 anonim válasza:
A kérdező nem lehet hogy te taszítod el azokat akik közelednének hozzád?A válaszaidból ítélve mindenki rossz utálatos és hülye csak te vagy a szenvedő.Talán ha magadban is találnál hibát nem lenne ilyen nehéz elnyomot életed.
2012. febr. 26. 02:03
 9/12 A kérdező kommentje:
van bennem hiba, elismerem, én se vagyok tökéletes.
2012. febr. 28. 20:43
 10/12 anonim válasza:

Kérdező!

Te nem h nem vagy tökéletes, egyenesen borzalmas ember lehetsz így a kommentjeid alapján.. lehet nem azzal a 10-100 emberrel van a baj, ezen el kellene gondolkozni.

Ha 15-18 év körüli vagy, akkor természetes, h így érzed.

2012. márc. 7. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!