Szürkék a hétköznapjaim, valami csodára várok, hogy történjen, de nem történik semmi :\ Mit tegyek?
Nem furcsa, hogy milyen sokan éreznek úgy mint te?
Gazdagok, szegények, ismert és ismeretlen emberek, családosok, szinglik, szépek, csúnyák. Vajon miért van ez így, mi ez a belénk kódolt hiányérzet valami megfoghatatlan, elérhetetlen után? Miért érzünk sokszor ürességet akkor is ha látszólag mindenünk megvan?
Mert így lettünk megteremtve.
Most lehet lehurrogni, hogy:"na már megint egy hittérítő"
Nem vagyok az, senkit nem akarok meggyőzni, csak a saját tapasztalataim alapján elmondom a véleményem,hátha segít valakinek.
Az én életem ugyanis akkor vett pozitív fordulatot, amikor befogadtam az Úr Jézus Krisztust a szívembe. Ettől a perctől kezdve megszűnt minden hiányérzetem.Egy puha, meleg ölelésben, szeretet burokban élek ami végtelenül boldoggá tesz.
Kívánom mindenkinek aki még hiányt érez, hogy egyszer átélhesse ezt a biztonság érzetet, boldogságot.
Itt egy kis segítség hozzá: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!