Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi ez a nagy pangás? Hova...

Mi ez a nagy pangás? Hova tűntek az emberek?

Figyelt kérdés
Régebben, kb fél éve amikor feltettem egy kérdést, akár ide, perceken belül jöttek a válaszok. Most meg.......
2012. febr. 16. 16:16
 1/7 anonim válasza:

Régen én is jobban szerettem ezt az oldalt, de amióta elszaporodott itt a sok idióta, unatkozó ember, azóta ritkábban jövök. Sokan azzal szórakoznak, hogy buta válaszokat írogatnak vagy elviccelik a legtöbb kérdést.

Egyébként én is észrevettem, hogy mintha már kevesebben válaszolnának. De az is lehet, hogy azért mert nagyon sok az ismétlődő kérdés és az emberek már unják ezeket a kérdéseket és azért nem válaszolnak.

2012. febr. 16. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Vagy lehet, hogy az új külső miatt? Én akkor nem jöttem, amikor megváltozott, mert nehezebben tudtam kezelni.

Pedig régen el lehetett itt lenni, akár unaloműzésnek is, de normálisan, tanácsokat adni másoknak, stb.

2012. febr. 16. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem az új külső miatt szerintem, elmegy az ember kedve.
2012. febr. 16. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is ki akartam írni ezt a kérdést, csak megelőztél!

Nekem ugyanez az észrevételem: korábban, amint feltettem egy kérdés, néhány perc múlva volt 10 válasz, ami a mostaniak többségéhez képest mindegy értékelhető, nem OFFoló volt.

Mostanában pedig kiírok egy kérdést délután, és még másnap reggelig/délelőttig is alig van 10 válasz, és azok is inkább trollkodók megnyilvánulásai. Lehet, az oldal üzemeltetőjének kellene valahogy szabályozni pl. a trollkodást visszaszorítani, mert azáltal a minőség ismét emelkedne, ami éppen nem lenne rossz.

2012. febr. 16. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Így igaz, leginkább trollkodás, lehurrogás és lepontozás megy, nekem is elment a kedvem az oldaltól.
2012. febr. 16. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyébként nem az a baj, hogy sok a troll, hanem az, hogy aktív(abb)ak... :(

Én nem fogok csak azért nem felnézni ide, vagy kérdést kiírni, mert vannak ügyefogyottak. Tudni kell szelektálni, gyorsan döntve, szerintem.

Engem első perctől sem érdekelt ez a pontozgatás. Csak annyiban, hogy ha valaki valóban segített a válaszával, azt igenis felpontoztam, aki pedig folyamatosan offolt, azt meg le. De azt sem tudom, hogy a saját százalékomat hol tudom megnézni. :-)

4. voltam

2012. febr. 16. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj a főoldalra és Toplista, ott meglátod.
2012. febr. 17. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!