Sajnos lassan 5 hónapja deperszonalizációs szindrómában szenvedek. Vannak olyan emberek itt akik már kigyógyultak ebből a betegségből, illetve még szenvednek benne? 16/L
Csupán szeretném megtudni, mások akik átélték vagy élik ezt a betegséget hogyan bírják, szednek e gyógyszereket, vagy milyen más egyéb módon próbálnak kigyógyulni. A legjobb az lenne ha privát üzenetben tudnánk beszélgetni..
A rosszindulatú vagy teljesen nem ide illő válaszoktól kiméljetek:)
Szia! Én ugyanezzel a problémával küzdök már egy jó ideje. Sok mindent kipróbáltam már, szedtem gyógyszert, pszichoterápiára is jártam. Ha gondolod, szívesen megosztom veled a tapasztalataimat, beszélgethetünk. Egyébként nem rég bukkantam rá erre az oldalra, véletlenül, meg is örültem, hogy nem én vagyok egyedül ezzel a problémával. Ha gondolod írj privát üzenetet.
22/L
Szia!
Én is hasonló problémákkal küzdöttem, ha érdekel, hogy én hogyan győztem le, vagy valami hasonló, nyugodtan írj privát üzenetet!
Nekem kiskorom óta ez van.. van hogy hetekig érzem, aztán elmúlik...megtanultam együtt élni vele, már teljesen megszoktam
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!