Titi95 kérdése:
Sajnos lassan 5 hónapja deperszonalizációs szindrómában szenvedek. Vannak olyan emberek itt akik már kigyógyultak ebből a betegségből, illetve még szenvednek benne? 16/L
Figyelt kérdés
Csupán szeretném megtudni, mások akik átélték vagy élik ezt a betegséget hogyan bírják, szednek e gyógyszereket, vagy milyen más egyéb módon próbálnak kigyógyulni. A legjobb az lenne ha privát üzenetben tudnánk beszélgetni..
A rosszindulatú vagy teljesen nem ide illő válaszoktól kiméljetek:)
2012. jan. 6. 10:29
11/12 anonim válasza:
Szia!
Már korábban írtam neked privát üzenetet.
A viszont válaszodból egyértelműen kiderült, hogy te meg sem akarsz gyógyulni, minden szavad erre utal.Akkor meg minek emelted ki ezt a kérdést?
Döntsd, már el végre, hogy mit akarsz, szerintem te élvezed, hogy ebben szenvedsz.
12/12 anonim válasza:
16 évesen egy jó szakember nem tömhet téged gyógyszerrel!
Nekem írhatsz privit, nagyon sok tapasztalatom van ezzel a bajjal kapcsolatban (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!