Pszichológushoz szeretnék fordulni. Mire számítsak, mit fog csinálni? Hogyan fog, , kezelni, ,?
Ő is fog beszélni? Vagy csak én folyamatosan? Mert én jobban szeretném hogyha ő is beszélne..
És még annyit, hogy majd elfogja mondani, hogy mi a véleménye rólam és a problémáimról?
Nem tudom számítana ez az információ, de ingyeneshez járnék.
Zömében te beszélsz, ő néha visszakérdez, vagy újra kimond dolgokat, előfordul, h ugyanazokat kérdezi meg, hátha mást válaszolsz, és akkor arra rányomulhat, mert leesik neki, h csak bemesélsz neki vmit. Megosztja veled, amit kiszűrt - vagy nem, és ülés végén összegez.
Nekem néha baromi vicces volt, mert előfordult, h néma csend percekig, ő nézett rám, én meg nem tudtam, mit csináljak már :)
De otthagytam, mert elegem lett, hogy engem küldtek el, holott a család a beteg, csak én lettem a hordozó (anorexia, aztán most bulimia - utóbbi miatt ehet vissza kéne menni).
Szerintem ezt nem lehet tudni, hogy hogy fog viselkedni. Attól függ, hogy "hogy 'kell' téged kezelni", szerinte. Én például utálok beszélni és ezt tudja, ezért beszél helyettem :)
Persze én is megerőltetem magam, de ő beszél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!