Forduljak pszichológushoz?
Rengeteg stressz ért az utóbbi fél évben...munkahely,magánélet,érzelmek...:(
Egyszerűen megrekedtnek érzem magam és kilátástalannak az egészet...
Állandóan fáradt vagyok,folyton csak aludhatnékom van..nem nagyon mozdulok ki itthonról..a szüleimhez sincs sok kedvem haza menni...inkább egyedül..
Csak a magányban látom jobbára a megoldást...valamerre messzire egyedül egy kis időre.
Időnként megfordul az is a fejemben,minek vagyok én a világon,párszor előfordult,hogy meghalhattam volna még régebben,de ezek szerint jól állhatok,ha mégsem...Csak már mindent elvett tőlem az élet,ami jó volt és szép lett volna,akkor nem értettem,hogy az életemet miért nem veszi el...
Alig eszek és iszok...egyszerűen nincs étvágyam...
Szívproblémám is kijött,gyógyszert adtak rá...(magas vérnyomás,pulzus)....keveset aludtam miattam,de a mai napig sűrűn előfordul,hogy éjjel rengeteget vagyok fent...nem tudok aludni,vagy ha el is alszok,akkor csurom vizesen ébredek fel,hülyeségeket álmodok stb.ű
Teljesen túlhajszoltnak érzem magam,ennek ellenére csak a munkában érzem azt,hogy el tudom foglalni magam,semmi mással....inkább belefordulok a munkába...
Csakis normális válaszokat kérek,köszönöm.
Hát szerintem ez a része: "Teljesen túlhajszoltnak érzem magam,ennek ellenére csak a munkában érzem azt,hogy el tudom foglalni magam,semmi mással....inkább belefordulok a munkába... " király. Én meg utálom a munkám és alig bírok bemenni reggelente dolgozni.
Amúgy szerintem erre egyszerű a megoldás, menj el nyaralni, esténként járj le bulizni, kezd el kondiba járni. Tudom hogy egyikhez sincs kedved, de majd megszokod. Az életmódváltás tudatos döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!