Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Forduljak pszichológushoz?

Forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Rengeteg stressz ért az utóbbi fél évben...munkahely,magánélet,érzelmek...:(

Egyszerűen megrekedtnek érzem magam és kilátástalannak az egészet...

Állandóan fáradt vagyok,folyton csak aludhatnékom van..nem nagyon mozdulok ki itthonról..a szüleimhez sincs sok kedvem haza menni...inkább egyedül..

Csak a magányban látom jobbára a megoldást...valamerre messzire egyedül egy kis időre.

Időnként megfordul az is a fejemben,minek vagyok én a világon,párszor előfordult,hogy meghalhattam volna még régebben,de ezek szerint jól állhatok,ha mégsem...Csak már mindent elvett tőlem az élet,ami jó volt és szép lett volna,akkor nem értettem,hogy az életemet miért nem veszi el...

Alig eszek és iszok...egyszerűen nincs étvágyam...

Szívproblémám is kijött,gyógyszert adtak rá...(magas vérnyomás,pulzus)....keveset aludtam miattam,de a mai napig sűrűn előfordul,hogy éjjel rengeteget vagyok fent...nem tudok aludni,vagy ha el is alszok,akkor csurom vizesen ébredek fel,hülyeségeket álmodok stb.ű

Teljesen túlhajszoltnak érzem magam,ennek ellenére csak a munkában érzem azt,hogy el tudom foglalni magam,semmi mással....inkább belefordulok a munkába...

Csakis normális válaszokat kérek,köszönöm.

2012. jan. 21. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyan ilyen helyzetben vagyok,csak fiatalabb vagyok nálad. Rengeteg stressz ért az utóbbi időben,ma kellett volna felvételiznem,de el sem mentem. Kórházba is kerültem,onnan pedig egyenesen egy pszichológushoz irányítottak,ahova majd a jövő héten kell mennem. Szerintem keress fel egyet Te is,mert sokat segíthet!
2012. jan. 21. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem,hogy kórházban lenne a helyem...mert idekint már nem tudok magamon segíteni...elfogyott minden erőm...mindet felemésztette az a stressz amit kaptam..
2012. jan. 21. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem érdemes lenne orvosi segítséget kérned. Lehetne mindenféle okosságot írni, hogy hogyan gyógyítsd magad, de hát igen, van amikor az embernek elfogy az ereje, és segítséget kell kérnie. Szerintem ne halogasd, minél előbb fordulj szakemberhez.
2012. jan. 21. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a része: "Teljesen túlhajszoltnak érzem magam,ennek ellenére csak a munkában érzem azt,hogy el tudom foglalni magam,semmi mással....inkább belefordulok a munkába... " király. Én meg utálom a munkám és alig bírok bemenni reggelente dolgozni.

Amúgy szerintem erre egyszerű a megoldás, menj el nyaralni, esténként járj le bulizni, kezd el kondiba járni. Tudom hogy egyikhez sincs kedved, de majd megszokod. Az életmódváltás tudatos döntés.

2012. jan. 21. 10:52
 5/5 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval- bár amiket leírtál tipikusana depressszió jelei. De ez az egész csak a Te agyadban dől el...ha te nem teszel semmit azért hogy jobban érezd magad nem is fogod, ne várd a sült galambot CSELEKEDJ! járj el helyekre ismerj meg új embereket akik visszahozzák az életkedved stb. a siránkozás nem segít. tudom hogy vannak pillanatok amikor nehéz az élet de soha sem szabad belemerülni a kesergésbe menni kell tovább! én szurkolok neked hogy boldog légy! :)
2012. jan. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!