Pszichológushoz akarnak vinni. Ott mire számítsak? Miket fog kérdezni? Köti a titoktartás?
Először biztos megmutatja neked ezt a tesztet:
Apukám alkoholista évek óta, anyukám elment a testvéremmel 3 hónapja. Eddig apuval élek és még egy jó darabig így is lesz. Igazából nem tudom miért kell mennem, de én is érzem hogy valami nem stimmel. Szokott leni üldözési mániám, és olyan érzésem is hogy egy felsőbb hatalom irányít minket. Szoktam tudatmódosító szereket is használni. De ez utóbbi két hétben, egyre ritkábban.
16/L
az a tesz baromság, ne hidd el
kérdezni fog rólad, az érzéseidről, és hogy miért mentél el hozzá, illetve mit szeretnél elérni
ő nem fog sokat beszélni, neked kell elmondani dolgokat
de fontos, hogy te is azt mondod el, amit TE akarsz, ha valamit nem akarsz elmondani, akkor nem muszály
Azokat a tudatmódosító szereket felejtsd el!!!! Nemcsak a fiatal életedet teszed tönkre vele, hanem a még meg sem született gyermekeidét is!!!
A pszichológus előtt bátran beszélhetsz az érzéseidről, mindarról, ami bánt, ami miatt menekülsz a világból ezekkel a tudatmódosító szerekkel. Az ő titoktartásában feltétlenül megbízhatsz, legbensőbb gondolataidat, titkaidat is megoszthatod vele. Utána könnyebb lesz, mert tisztábban fogod látni a gondjaidat, és önmagadat is.
A lélek ugyanolyan sebezhető, mint a test. Ő a lélek sebeit kezeli. Segítségedre lehet, menj hozzá bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!