Szorongásos betegség keseríti meg az életem. Van aki legyőzte már? Hogyan? Kineziológus tud segíteni rajtam?
En ismerek egy orvost neked, o a vilagmindenseg legjobb Orvosa,a neve:
JEZUS KRISZTUS
ezt most nem viccbol irom neked, hanem nagyon is komolyan,
imadkozzal hozza, kerd ot ejjel-nappal szuntelenul, hogy gyogyitson meg teged! Hidd el nekem, meg fog teged gyogyitani, mert o kegyelmes es jo!
Engem is evekig tarto hasonlo problematol szabaditott meg, amiert orokke halas leszek neki.
Ha erdekel bovebben ez a tema, irj priviben egy mailt,
szivesen valaszolok esetleges kerdeseidre.
Szia
Sziasztok!
Több éves tapasztalatom :) van ezen a téren, van amikor nehezebb küzdeni és van mikor könnyebb legyőzni saját magam, még Én is keresem a megoldást.
Szerintem nem szabad táplálni a félelmet, valóságosnak tűnik, de nem az, a belső feszültség generálja.
Nekem a légzésre való odafigyelés sokat segít, esetleg próbáld ki és közben ne gondolj másra, csak jó mély lélegzet.
És persze a sportolás (séta is lehet), kikapcsolódás is segít, tegyél olyat ami jó neked (önbizalom növelés).
Ne akarj másoknak megfelelni!
Azért írom ezeket, mert szerintem ezek a rosszullétek, rohamok egy folyamat végkifejletei.
Mit gondolsz/gondoltok?
Szerintem nem kell leszólni olyat, amit nem is ismer az ember,pl. a kineziológust.Én 90 %-ban jókat hallottam róla, nem hókuszpókusz, hanem a tudatalatti elraktározott életeseményei hatnak az emberi testre.Tök egyértelmű, hogy a lélek betegségeinek testi tünetei is vannak.Pl.a szorongás (erős szívdobogás,feszült izmok,gyomorgörcs).
Ezek a hatások az izmokban is elraktározódtak,így lehet előhozni a régi traumákat stb.Az oldás pedig pszichológiai,egyfajta terápia.
Nem tudom, de én megpróbálom.A pszichiáter csak írja fel a bogyókat, nagyon rendes akihez járok, de igazán nem mond tippeket, vagy gyakorlatokat az állandó önsanyargatás és szorongás ellen.Életem végéig pedig nem akarok gyógyszereket szedni, ez csak elnyomja a gondolatokat,félelmeket.
Az a rossz, hogy én magam se értem, miért vagyok folyton nyugtalan és nem érzem magam jól a bőrömben, mivel már jó 10 éve kiegyensúlyozott az életem, mégis a régi élmények visszaütnek.
Még ha csak egy picikét is segít,miért ne próbáljam meg?
Na erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!