Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudonám legyőzni a...

Hogyan tudonám legyőzni a nagyon súlyos Araknofóbiámat?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nagyon súlyos, akkor szakemberrel
2012. jan. 24. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Te sehogy, erre pszichológust keress fel.
2012. jan. 24. 22:33
 3/6 anonim válasza:
Nekem is van... sajnos,még a porpókoktól is nagyon félek,még a teljesen ártalmatlantól is... Egyszer megfogtam egy madárpókot,hogy legyőzzem a fóbiám,de nem sikerült... 14 vagyok és pókfélelemtől szenvedek. Nagyon rossz,együtt érzek veled!
2012. jan. 24. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Pszichológus.

Azzal ha szembe szállsz, pókokat fogdosol, stb. ronthatsz a dolgon!!!

2012. jan. 25. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy csak kerüld el messzire a pókicákat :) Én azt teszem,mivel nem akarok pszichológushoz járkálni.Amúgy is hogy tudna az segíteni? De ha neked segített,szólj.Sok sikert! :)
2012. jan. 25. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:

soha nem hittem a pszihológusokbna.. vagy nem tudom.. lehet én vagyok nagyon előitéletes... de... isten ments hogy megfogjak aká regyet is.. egyszerüen.. még egy gombostű gombnyi pici póktól is rettegek ha meglátom.. nem vagyok képes ott maradni.. folyamat néznem kell hogy tudjam merre jár addig amíg el nem tüntettetem valamelyik rokonommal.. pedig tudom hogy ártalmatlan..

és a pszihológus pontosan ilyen esetben mit csinál?

2012. jan. 31. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!