Mitől lehetnek dühkitöréseim?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 00:05
11/21 A kérdező kommentje:
De, rengeteg van...De muszáj ezt tennem, és amúgy furcsa, hogy csak ennyi idő után jelentkeztek a dühkitöréseim (már ha ettől van) mert ez már így megy egy pár éve.
2012. jan. 27. 14:56
12/21 anonim válasza:
Rendben van-e a szexuális életed? Nem vagyok orvos, meg semmi, de én olyankor szoktam agresszív, amikor már túl rég nem voltam nővel.
13/21 anonim válasza:
Egyébként olyan nincs, hogy egy vágyat el kell folytani. Ha van valami vágyad (ami nem káros senki egészségére) akkor azt miért ne valósíthatnád meg? Miért nyomod el? Hiszen tapasztalod magadon, hogy nem jó neked.
14/21 A kérdező kommentje:
Az elnyomás terén, nem feltétlen a vágyakra gondoltam. Amúgy a vágyaim közel sem megvalósíthatóak, s nem azért mert másokra károsak. Barátom nincs.
2012. jan. 29. 18:32
15/21 anonim válasza:
Hát akkor nyitni kell az emberek felé. Barátokra szüksége van az embernek. Szüleiddel milyen a kapcsolatod?
16/21 A kérdező kommentje:
Úgy értem párom nincs. Felszínes barátságaim vannak, de lehet azért, mert nem ismernek...Mutatok valamit ami nem én vagyok...muszáj. Szüleimmel? Azt inkább nem részletezném...
2012. jan. 30. 16:51
17/21 anonim válasza:
Pedig valószínűleg ott van a kutya elásva, amit nem akarsz részletezni. Elfolytod magadban ezeket a dolgokat.
18/21 A kérdező kommentje:
Csak az? Nem csak a szüleimmel van a gond, úgy érzem. Az összes probléma egyszerre? És így jön ki? Amúgy köszönöm a válaszaidat. :)
2012. jan. 31. 14:31
19/21 anonim válasza:
Nagyon szívesen. Tudom mi a lelki szenvedés, ezért próbálok másoknak is segíteni. Igazából az okot mindig neked kell felderíteni, de a legjobb segítség ilyenkor a pszichiáter vagy a pszichoterapeuta. Ők értenek ehhez a legjobban.
20/21 A kérdező kommentje:
Voltam már pszichológusnál...Nem vált be. És még szépen fejeztem ki magam.
2012. jan. 31. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!