Mitől lehetnek dühkitöréseim?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 00:05
1/21 anonim válasza:
Attól, hogy elmebeteg vagy. Keress fel egy pszichológust.
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már próbáltam, és a ügy nem hozott túl sok sikert.
2012. jan. 24. 00:44
3/21 trendkivuli válasza:
Sajnos van aki hajlamos rá mégha normális életet él is, próbáld olyankor megnyugtatnod magad, legyen az bármi. Nálam van amikor beválik van amikor nem, de úgy gondolom hogy gyakorlással lehet javítani a dolgon, gondolj arra hogy mennyire neméri meg mert csak eltaszítod magad körül azokat az embereket akik szeretnek! Üdv:-)
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Tudom, hogy bajok vannak. Amúgy az emberek előtt általában, nem magam vagyok. A dühkitörések akkor jelentkeznek, amikor egyedül vagyok, legalább más nem sérül.
2012. jan. 24. 01:10
5/21 trendkivuli válasza:
és ilyenkor általában kiabálsz,vagy borítasz is? Mert ha csak kiabálásról van szó, néha jobb is ha kiordibálja magából az ember a feszültséget. Egyszer egy filmben láttam hogy a csávó egy sötét szobába bezárkózott és kiabált vagy 5 percig, esküdött rá hogy neki ez bevált. Most jutott eszembe, legközelebb kipróbálom:-) Üdv!:-)
6/21 anonim válasza:
Keress fel egy JÓ pszichiátert.
7/21 A kérdező kommentje:
Nemcsak kiabálok. Múltkor csak ütöttem, az öklöm kétszerakkora lett.
2012. jan. 24. 15:27
8/21 anonim válasza:
jobb ha elfogadod... Terhes vagy!
9/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm, h derűt hoztál az életünkbe. :)
2012. jan. 26. 21:38
10/21 anonim válasza:
Szia! Nincs valami olyan dolog amit elfolytasz magadban? Valami mély érzést? Mondjuk félelem, vagy öröm, vágyak, stb.???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!