Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Voltatok már így?

Mit csináljak? Voltatok már így?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon meghíztam és rettenetesen zavar.Undorító a hasamon a háj.Ma voltam ruhát venni és szörnyen néztem ki a szűkebb fazonú ruhákban.Felvettem egy csipőfarmert majdnem rosszul lettem. Már azon gondolkodtam hogy hánytatom magam vagy nem eszek mert fogyókúrázni nincs kitartásom.És ami még rosszabb, hogy akár merre megyek mindenki azt mondja, hogy meghíztam.De nem tehetek róla egyszerűen ennem kell legtöbbször nem is azért mert éhes vagyok hanem mert kell a kaja.Nagyon el vagyok keseredve.

23 éves vagyok 170cm és kb 70kg

2012. jan. 23. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy kell a kaja. Ezzel nincsen baj. Viszont kellene az ellenszere is. A rengeteg, és rendszeres testmozgás. A láblógázás a TV előtt az nem az.
2012. jan. 23. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:

"mert fogyókúrázni nincs kitartásom."

Ennyi. Akaratgyenge vagy, akinek az egyedüli fegyvere a mártíromkodó önsajnálat. Ezért híztál el. Tudod jól, mi lenne a megoldás, _mégsem_ teszed, és itt, bennünk, név nélkül fórumozó ismeretlenekben próbálsz önigazolást találni a kudarcaidra.

"De nem tehetek róla egyszerűen ennem kell legtöbbször nem is azért mert éhes vagyok hanem mert kell a kaja."

A személyiségzavarból fakadó szorongásos depresszió ma már kezelhető. Keress fel egy pszichológust.

"Nagyon el vagyok keseredve."

Minél előbb.

2012. jan. 24. 00:20
 3/6 trendkivuli válasza:
Az előző hozzászóló bár kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van! Viszont nem kell ide pszichomókus, tudod a problémád okát, hát tegyél ellene! Nem kell drasztikus fogyókúra, elég például ha heti 2-3* eljársz futni vagy otthon tornázni, plussz 6 után nem eszel, meglátod 2-3 hónap alatt lemegy az a 10kg plusz! A lényeg hogy a rendszerességben van és hogy ne add fel! Sok sikert!:-) Üdv:-)
2012. jan. 24. 01:28
 4/6 trendkivuli válasza:
*a lényeg a rendszeresség:-)
2012. jan. 24. 01:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló problémával küzdöm. Szedsz valamilyen vitamint vagy étrend-kiegészitőt? milyen ételeket szoktál enni? mert én tudom magamról, hogy nagyon egészségtelenül étkezem és vitaminokat sem szedtem eddig. Ezért lehetett az nálam, hogy hirtelen el kezdtem sokat enni mert a szervezet próbálta valahogy jelezni, h egy kis vitamin se ártana. www.vitamin-abc.hu Itt vannak vitaminok, fogyókúrás dolgok amiket érdemes kipróbálni. Most már az étkezésemre is oda figyelek, de a mai táplálékok már nem tartalmaznak annyi vitamint vagy ásványi anyagot, mint régen.
2012. jan. 24. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja és való igaz, hogy a mozgás sem ártana.
2012. jan. 24. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!