Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség! Beteg vagyok?

Segítség! Beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Mindig, ha eszembe jut valami ciki dolog, amit tettem, akkor összerezzenek és a fejemhez kapok. Ezt még nem vette észre senki, mert akkor történik mikor egyedül vagyok. Ráadásul nagyon rá vagyok görcsölve ezekre a ciki dolgokra, úgy érzem, hogy hülyének tartanak emiatt és már nem fogok tudni megváltozni senki szemében :(((( Ugye nincs semmi bajom? A környezetem egészségesnek és kiegyensúlyozottnak lát. Nem akarom ezeket a kényszer-cselekedeteket sem a hülye gondolataimat magamról! :S :(
2012. jan. 13. 07:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ha eszembe jutnak ciki dolgok, akkor félig suttogva kimondok 1-2 szót abból, amire épp gondolok XD Én is csak akkor csinálom, amikor egyedül vagyok. Nyugi, szerintem majdnem mindenki csinál ilyesmit, amikor eszébe jutnak ciki dolgok.
2012. jan. 13. 07:57
 2/7 anonim válasza:
én ilyenkor arra gondolok, hogy mennyire gáz voltam abban a helyzetben, és legszívesebben elfelejteném örökre..
2012. jan. 13. 08:06
 3/7 A kérdező kommentje:
de jó, örülök hogy nem csak én vagyok ilyen :D
2012. jan. 13. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meg ha teszek valamit, akkor előfordul hogy mikor megteszem akkor helyesnek látom, és nem tartom cikinek. Aztán másnap mikor felkelek, ébredés után közvetlenül eszembe jut, és akkor majd elsüllyednék szégyenembe és sokkal súlyosabbnak ítélem meg, és uezt érzem, hogy hülyének tartanak miatta
2012. jan. 13. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van cikis szokásom. Ha egy adott pillanatban hirtelen felidegesítenek (pl: ha zh-t kapok ki és rosszul sikerült mikor azt hittem, hogy jó lesz, vagy amikor a járókelőnek zöld a lámpa és a kocsi mégis úgy fékez le mintha nekem piros lenne, vagy ha buszon nekem jönnek mert bénáskodnak) akkor hangosan mondok vmi csúnya szót. Általában a ba.ki, vagy hülye s.ggfej jön a számra...ami nem lenne olyan ciki ha nem egyedül lennék ezekben a szitukban :D Észre sem veszem és a gondolataim hirtelen kicsúsznak a számom...Mindenkinek van vmilyen hülyesége :D

Ez nem betegség!

2012. jan. 13. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ha ciki helyzetbe kerülök, pl. ha épp készülnek meghúzni egy vizsgán stb. akkor a hajamat elkezdem besöpörni a fülem mögé akkor is, ha már mögötte van :D
2012. jan. 13. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Velem is előfordul, hogy csak később lesz ciki, amit az adott helyzetben helyénvalónak tartottam és utána ez évekkel később is ha eszembe jut, még akkor is rosszul tudok lenni tőle, hogy úristen, ezt miért mondtam ki vagy tettem meg. Szerencsére gyorsan elfelejtem, de van olyan, hogy az egyik cikis emlék előrántja a másikat és akkor szépen szenvedek egy darabig. :)

Én is a fejemhez szoktam kapni meg az arcomat fogdosni, takargatni és néha az ájulás is kerülget, vagy magamban párbeszédet folytatok azzal, aki velem volt akkor és megmagyarázom neki.

Rossz dolog ez, de beteg emiatt nem vagy. :)

2012. jan. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!