Rémálmok ellen mit lehet tenni?
...El tudom képzelni a helyzeted,sajnos velem is mindég ez van északa 4 óra fele egy rémálomból kinyillik a szememm teljesen le vagyok izzadva és nem merek megmozdulni.Majd nem tudok vissza aludni mert az az érzésem támad hogy van valaki a szobában majd hangokat hallok a másik szobából mint aki borgatna majd felülök szétnézek próbálom becsukni a szemem és szépre gondolni ... egy ideig ez megy is majd újra a rémálmomra gondolok és majd újra félek elaludni mert úgy hallom van valki a szobába általába minden nap felkapcsolt villanynál alszom persze így se könnyű .
Az Álmom: A tesvéremmel ép festjük az ablakokat én háttal álok neki és egyszer csak azt veszem észre hogy erősen szagolja a nyakam én próbálom elnyomni magamtól de ő erősködik mikor egyszer meglátom a vámpír fogait én azt ordítom neki : Légyszives álj le megílyesztesz! errefel ő :sajnálom nem bírom ...majd a kezemet szagolja errefel apukám felbukkan csak úgy a sarokba ül egy széken majd a tesvérem szinte már harapja a nyakam csak én el nyomom magamtól apukámnak kiáltok hogy: segíts! álitsd le! ő meg : Sajnálom nem tudom (nevet) majd feladom és nem nyomom el magamtól
és ilyenkor szokott kinyílni a szemem
bocsi hogy ide írtam de ki kellet írnom valahogy belöllem talán nekem ezek az álmaim ahoz kapcsolódnak hogy folyamatosan olvasok vámpírokról képeket nnézek filmeket nézek rolluk (sátánista zenét halgatok)úgymond egy megszálotágom de az mikor halucinálok meg úgy érzem hogy van valki melletem az már nem tudom hogy micsoda és már nagyon elegem van belölle (hiszek a szellemekben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!