SEGÍTSETEK! Megmagyarázhatatlan dolgok történnek velem. Mit tegyek?
Nem tudom mi történik velem... Mintha halucinálnék, pedik nem cigizek, nem drogozok, nem iszok alkoholt (Szilveszter az más)
Ma például a nappaliba ( kb 15 perce ) a karácsonyfa eldőlt pedig senki nem nyúlt hozzá, és nagyon stabilan állt. Amikor a szobámba laptopozok vagy valami mást csinálok este akkor sötét van a szobámban, és
nem merek este 11ig vagy akár hajnali 3 ig fentlenni, mert hangokat hallok, ha valami rosszra gondolok akkor úgy érzem, mintha megvalósulna még aznap. De olyanokat gondolok ami nem valósul meg. A szekrény zörög (nem egér csinálja), hangokat hallok. Nem tudom mican velem... Félek!
16/F
De ez mekkora nagy már :D
"Amikor a szobámba laptopozok vagy valami mást csinálok este akkor sötét van a szobámban, és
nem merek este 11ig vagy akár hajnali 3 ig fentlenni,"
Este általában sötét szokott lenni :X Meg este 11 óra előtt is sötét van már :X
Az iskolába olyan vafyok, mint a normál ember... Szünetekben nagyon sokat gondolkodok ezeken. Sajnos nekem nincs 30-40 ezer Ft-om rá.
Semmit nem tudnak az életem ennek részéről, de sztem jobb is igy
20:50-es vagyok ismét (= 2.)
A magányt úgy érted, hogy (közeli) baráti köröd nincs, vagy úgy, hogy barátnőd nincs?
Haverok vannak, dr nem azpk az átverősek, bízom bennük, bízmak bennem.
Mint barátnő
Akkor haverokkal menjetek el valahova közösen. Bowlingozni, közösen futni, csak mászkálni egyet valamerre és eközben megválthatjátok a világot / kibeszélhetitek az összes csajt, ... :) Kreativitásotok szabja csak meg a határt.
Barátnő ha még nincs 16 évesen, az nem gáz, majd lesz később. Vagy van kiszemelt?
(2.)
Vanni van kiszemelt, de ott van még a kérdés is; Vajon van-e esély ?
Igen igen, haverokkal mindig ezt csináljuk több mont másfél éve. De pl ezek a képzelődések szeptemberbe még nem voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!