SEGÍTSETEK! Megmagyarázhatatlan dolgok történnek velem. Mit tegyek?
Nem tudom mi történik velem... Mintha halucinálnék, pedik nem cigizek, nem drogozok, nem iszok alkoholt (Szilveszter az más)
Ma például a nappaliba ( kb 15 perce ) a karácsonyfa eldőlt pedig senki nem nyúlt hozzá, és nagyon stabilan állt. Amikor a szobámba laptopozok vagy valami mást csinálok este akkor sötét van a szobámban, és
nem merek este 11ig vagy akár hajnali 3 ig fentlenni, mert hangokat hallok, ha valami rosszra gondolok akkor úgy érzem, mintha megvalósulna még aznap. De olyanokat gondolok ami nem valósul meg. A szekrény zörög (nem egér csinálja), hangokat hallok. Nem tudom mican velem... Félek!
16/F
Nem tudom, mi az ábra az ismerősöddel, szal anélkül, hogy állást foglalnék az ügyben, csak megjegyzés gyanánt: Néha *tényleg* kell orvos bizonyos helyzetekben.
Vagy nézzed más szemszögből - bármi hatás is ér valakit, néha annak van kimutatható elváltozás eredménye. És ha valaki nem a túlvilágiban hisz, annak lehet pont egy rövidebb kezelés lesz a megoldás.
(2.)
Igen azvaguok. Akkor úgy mondom hogy bánat. Nem azért, mert drága ez a szellemgyógyász, van rá pénz, DE KI HINNÉ EL AMIT MOST LEIRTAM? Anyámnak momdom miután eldőlt a fa: Anyu szerintem sxellemek voltak
Mondja: Te hülye vagy, fiam
A héten vámpíros filmeket néztem (este): adrakula, alkonyat...
Nem mertem megmozdulni ahogy néztem a filmetceste, miután vége lett csak a kezem mozdítottam meg, hogy kikapcsoljam, és ugy aludtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!