SEGÍTSETEK! Pszihológushoz kéne fordulnom?
Figyelt kérdés
Idén váltottam iskolát, 11es vagyok, és szörnyű ami velem történik..senki nem hisz nekem azt hiszik csak beképzelem magamnak és hogy nem akarok tanulni.
Eddig minden évben nagyon jó tanuló voltam, rengeteget tanultam tényleg, de itt teljesen más. nagyon sok tantárgyból levagyok maradva mert a másik iskolámban nem jutottunk még el addig a szintre amit az új sulimba már tanítanak...és nagyon szörnyen érzem magam...hányinger elkap ha a tanulás gondolata jár a fejemben...és tényleg nem azért van mert nem akarok tanulni,mert tele vagyok tervekkel, csak nemtudom micsináljak:((((( valaki segítsen..:(
2010. jan. 3. 15:17
1/6 anonim válasza:
szerintem ezért még igazán nem kéne pszihológus. kérd meg hogy adjanak neked időt had pótold be amiben levagy maradva esetleg kérd meg osztálytársaid közül valakit hogy segitsen, vagy tanár vagy szüleid vagy énnemtom de felafejjel.:)
2/6 anonim válasza:
Fogd ezt úgy fel, mint egy kihívást! Néhány áttanult éjszaka, (csoki, kellemes zene elég hangulatossá tudja tenni) aztán már utol is értél mindenkit. De nem szabad elhinned, aztán beletörődnöd, hogy a körülmények áldozata vagy, és hogy ezen úgysem tudsz változtatni.
3/6 A kérdező kommentje:
de próbáltam ezt..de mikor neki kezdenék tanulni..akkor egyszerűen nem megy..pedig előtte annyira érdekelt az a téma amit pl most kéne tanulnom..de egyszerűen nem megy...és akárhogy töröm magam nem ..:( nemtudom már mit csináljak..de annyira rosszul érzem magam :( annyira szörnyű.:(
2010. jan. 3. 15:26
4/6 anonim válasza:
Bizonyos helyzetekben nem számít, hogy van-e kedved hozzá, vagy hogy érdekel-e. Néha össze kell kapnia magát az embernek.
5/6 anonim válasza:
Figyelj ide te 11 éves fiú! A felnőtteknek is van olyan érzésük, hogy nem megy, nincs hozzá kedvem, és kreálnak maguknak ezáltal egy jó kis hányingert. Kibúvóként hányinger. Pótcselekvést, csak hogy eltereljék a gondolataikat a fontos témáról, vagy tanulásról. Egy picit gondolkozz a felnőttek fejével, hány embernek kell megtenni, cselekedni, amit nem szívesen csinál sok esetben,mégis meg kell tennie,hogy előrébb jusson, elvégezze a feladatát. Előre te srác, hiszen előtted a jövő és az élet!!
6/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok és 17éves:|
*azt írtam hogy 11.es vagyok
2010. jan. 4. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!