Mit gondoltok egy új szerelem ami igazi és szívből jövő mindkét fél részéről képes lehet arra, hogy megszüntessen egy mentális betegséget?
Figyelt kérdés
Nekem pánik betegségem van már 6 éve és eddig semmi sem segített,de mióta vele vagyok megszűntek a panaszaim.Meddig tarthat ez,csak ideiglenes vagy maradhat ez így tartósan?2012. jan. 6. 18:16
1/3 bánomisén válasza:
A pánikbetegség teljesen pszichés alapú betegség, úgyhogy elképzelhető, hogy tünetmentessé válsz. Szerintem lehet ez tartós is, de ez majd idővel úgyis kiderül.
2/3 anonim válasza:
Mindenféleképpen jó hatással van a betegségedre. Ha szerencséd van, lehet már örökre meggyógyultál. Ha hajlamod van rá, akkor előfordulhat kiújulás. Nagyon résen kell lenni és meg kell előzni. Napi rövid relaxációval karbantarthatod magad.
3/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Egy betegség meggyógyulását, egy bizonytalan érzésre alapozni kb annyi, mint a dőlni készülő falat, az északi szél visszatartó erejére bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!