Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok egy új szerelem...

Mit gondoltok egy új szerelem ami igazi és szívből jövő mindkét fél részéről képes lehet arra, hogy megszüntessen egy mentális betegséget?

Figyelt kérdés
Nekem pánik betegségem van már 6 éve és eddig semmi sem segített,de mióta vele vagyok megszűntek a panaszaim.Meddig tarthat ez,csak ideiglenes vagy maradhat ez így tartósan?
2012. jan. 6. 18:16
 1/3 bánomisén ***** válasza:
A pánikbetegség teljesen pszichés alapú betegség, úgyhogy elképzelhető, hogy tünetmentessé válsz. Szerintem lehet ez tartós is, de ez majd idővel úgyis kiderül.
2012. jan. 6. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen jó hatással van a betegségedre. Ha szerencséd van, lehet már örökre meggyógyultál. Ha hajlamod van rá, akkor előfordulhat kiújulás. Nagyon résen kell lenni és meg kell előzni. Napi rövid relaxációval karbantarthatod magad.
2012. jan. 6. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egy betegség meggyógyulását, egy bizonytalan érzésre alapozni kb annyi, mint a dőlni készülő falat, az északi szél visszatartó erejére bízni.

2012. jan. 6. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!