Kényszercselekvésnek mondható, ha 20 évesen nem bírom ki, hogy alvás előtt ne nézzek az ágy% fotel alá?
Köszi a válaszokat!
Elsőnek mondanám: egyátlalán nem nézek semmi ijesztőt, a legijesztőbb, amit valasha életemben nézem, a harrí potter volt. Nem nézek meg olyan filmet, ami 16-os, vagy 18-as, sokszor 12-eset sem mert iszonyúan félek...
Azt nem hiszem, hgoy kényszerbeteg lennék, csak ez az egy idegesítő dolog van. SOkszor nem merek elaludni éjszaka, mert attól rettegek, hgoy valaki előjön (holott előtte leellenőriztem) az ágy, vagy a fotel alól és megfojt.. És a tudatommal tudom, hogy biztos, hogy nincs ott senki, mégis sokszor nagyon félek...
Azért kérdezem egyébként, hogy vajon ezt megemlítsem-e a pszichiáternek(nem emiatt megyek hozzá), vagy ez csak egy kis butaság?
Egyébként próbáltam már, hogy nem nézek az ágy alá csak azért sem, és akkor nem bírtam elaludni, míg meg nem tettem... :$ Elég ostobán hangzik, az is.. :S
Feltétlenül mondd el az orvosodnak.
Biztos vagytok olyan bizalmas kapcsolatban, hogy ezt megteheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!