Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen elmezavar, ami...

Ez milyen elmezavar, ami nekem van? Mi segíthetne?

Figyelt kérdés

Tele vagyok utálattal az emberek iránt és sok, szinte minden dolgot utálok. Nagyon kevés dolog érdekel. Ami nem érdekel,az nekem szenvedés, ha csinálnom kell, például akció filmet nem bírok végig nézni,mert rühellem, de sok dologgal így vagyok.

Nem tudok néha normálisan viselkedni, alkoholt sem szabad innom, mert akkor előtörnek a fura dolgaim. Pl. simán odavizelek szinte bárhová, ahova nem illik, gusztustalanságokat csinálok meg beszélek. Alapból is szeretem a gusztustalan (sz@rás,fingás) témát.

Undorral megyek végig az utcán és szidok minden embert, aki körülöttem van. Volt, hogy a buszon rosszul lettem az emberektől.

Nagyon agresszív vagyok és ha valakit utálok, tényleg kívánom neki, hogy dögöljön meg. Sokszor jól esne és elképzelem, milyen lenne valakinek a belét kitaposni. Magamat is utálom.

Szoktam olvasni, járok edzeni is és dolgozom is, 26 éves egyedülálló lány vagyok, külön albérletben egyedül. Laktam együtt régebben idegenekkel, de idegileg nem bírtam, úgyhogy jó nekem ez a kis lakás. Itthon érdekes, hogy nem vagyok dilis, de gondolok sokszor hülye dolgokra.

Orvos nyugtatókat ír, ami meg nem jó, mert csak zombi leszek tőle és kész. Be se szedem, mert nem segít, dolgozni meg lelassulva nem lehet amúgy sem. Enyhébb gyógyszereket is szedtem, de azok se értek sokat.

Ja, és mindenre panaszkodom, hogy mi miért nem jó és nem tetszik. Undorral állok hozzá minden dologhoz, amit kedvel az emberiség többsége, ebbe a tévéműsorok is benne vannak. Például tényleg hülyeségnek találom a való világot vagy a megasztárt. Nem foglalkozom ezekkel, de nincs semmi, amivel beillenék valamilyen közösségbe, de nem is akarok, ez a baj. Az állatokról szívesen beszélgetek, ami még normális dolognak mondható.

2012. jan. 3. 20:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Gyárban dolgozom. Nagyon nehezen tanultam be, mert nincs semmi kézügyességem, de valahogy sikerült. A munka nem olyan vészes, de nem itt akarok lenni örökre. Azért viselem el könnyebben, mert jó a társaság, nem az a megszokott átlagemberek, akikkel csak ugyanarról lehet beszélni, hanem mindenről és ők sem szeretnek fa pofával dolgozni, szeretik a vidámságot. Amúgy utálok nők között dolgozni, idegesítenek, sokukat szidom magamban...
2012. jan. 4. 17:21
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: attól nem lesz jobb semmi, a f@sztól már kezdek undorodni...Ferde hajlamú sem vagyok, undorodok a b@ziktól is...
2012. jan. 4. 17:23
 13/24 anonim válasza:
Szerintem te beteg vagy. Pszichiátriára kellene járnod. Egy 26 éves fiatal nő vagy.Nincs senkid? Nem csoda hogy egyedül vagy. Biztos a nevelkedésed során történ valami. Szüleiddel tartod a kapcsolatot? Barátnők? Barátok? Vegyél egy kutyát, a magány súlyosbítja a helyzetet. Veszélyes vagy, kimégy az utcára és egyszercsak majd neki esel valakinek, mert éppen ahhoz lesz kedved? Úristen!
2012. jan. 6. 22:45
 14/24 anonim válasza:
Nem vagy megelégedve magaddal.
2012. jan. 6. 22:46
 15/24 A kérdező kommentje:
Vannak állataim, albérletbe kutyát nem hoznék és nem vagyok odáig értük. Volt barátom, de nagyon megváltozott meg folyton ivott, nekem ivógép nem kell. Sehova nem jártunk, maximum a kocsmáig, de erre nincs szükségem...Nem is kell nekem már senki, mert csak idegesítene.
2012. jan. 7. 08:11
 16/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te egy teljesen normális lény vagy. El ne rontsd magadat.

A súlyod, magasságod mennyi? Kajálni szeretsz? Olvasni, TV-t nézni?

2012. jan. 7. 18:10
 17/24 anonim válasza:
felettébb érdekes.nem fogok pozitív dolgokról blablázni,felesleges.talán szociopata lehetsz,de ez attól függ,tudsz-e normális kapcsolatokat kialakítani és fenntartani.mindenképpen ajánlott felvenni a kontaktot 1 terapeutával,se a rivortil,se a xanax nem segít ezen,attól még az maradsz,aki.1hosszú terápiára lenne szükséged
2012. jan. 7. 20:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Utálok enni, de eszek. Súlyom normális, igaz, lehetnék vékonyabb is. Tévézni is utálok. Filmet szoktam letölteni és azt nézni, de nem tudnék egész nap dögleni és 1-2-nél több filmet nézni folyamatosan.

Az átlagemberekkel nincs témám, nem igen tudok velük beszélgetni, a pletykálás, hogy ki mit csinál, egyáltalán nem érdekel, de még az emberiséggel kapcsolatos dolgok sem. Pl. híradóban, hogy ki halt meg, földrengés, ez beteg, az beteg, stb. Unalmas, mert mindenhol ez van. Tudom, hogy minden egyre rosszabb lesz, de ha erről rinyálnak a fülembe, nem lesz jobb. Én csak annyit szoktam hozzáfűzni például a politikai dolgokhoz, hogy "Dögöljenek meg!" Sipákolni ész nélkül, nincs értelme.

2012. jan. 7. 20:41
 19/24 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok, mint te.

Utálom magamat, a többi embereket is. Mindenkiről van véleményem. Utálom a nőket. Most már a férfiakat is.

2012. jan. 8. 00:25
 20/24 anonim ***** válasza:

"nem igen tudok velük beszélgetni, a pletykálás, hogy ki mit csinál"

Ezzel kb. minden értelmes ember így van :)))

"Tudom, hogy minden egyre rosszabb lesz"

Ez már kevésbé igaz.

A fontosabb kérdés: van BÁRMI, ami érdekel?

2012. jan. 8. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!