Mit lehet tenni, ha azt érzem, hogy teljesen elvesztem az önuralmamat? Hogy lehet leküzdeni, kivédeni egy ilyen helyzetet?
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 13:07
11/13 anonim válasza:
Ja, a pszichológus az jó. A legjobb helyen vagy. Pár alkalom után kezdesz majd besokallni a nagy emberi találmánytól értsd a pszichológiától és a pszichológus kérdéseitől, ahogy tapogatózik a sötétben és fogalma sincs semmiről. Aztán egy kis nyugtató ajánl és továbbra sincs fogalma az egészről, csak úgy tesz. Közben kikalkulálja, hogy még hány kezelésre van szükséged, hogy megvehesse azt az antik bőrfotelt, amit kinézett. Aztán már olyan szinten hülyén fogod magadat érezni ahogy átlátsz ezen az egészen, hogy inkább megbeszéled az agyaddal, hogy hagyjátok a fenébe ezt az utcánönuralomelvesztősdit, mert még megőrülsz vagy pánikbeteg leszel, ha még egyszer be kell ülnöd egy pszichológushoz.
12/13 A kérdező kommentje:
ezt komolyan nem értem...mi a bajod a pszichológusokkal??
2012. jan. 1. 02:17
13/13 anonim válasza:
Az előző válaszoló biztos szcientológus. :)
És szerintem is pánikbeteg vagy. Én is az vagyok. 130-140-es pulzus nem sok? Velem is előfordult, de én olyankor már a plafont kaparom, és rohanok az ügyeletre. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!