Változhat még a személyiségem vagy már nem igen, esetleg már rögzült? Ha eddig nem tanultam meg mi kell egy kapcsolat kialakításához? Mekkora hátrányban vagyok? Pótolható még valahogy?
Ide írok,mert nem tudom hol tegyem fel a kérdést.
Egészséges vagyok gyorsan leszögezem.
Csak nem biztos,hogy mindenhez"normális" a hozzáállásom.
28 múltam valamivel.
Még sosem volt barátnőm.
Nem is törekszem rá. Megvagyok barátnő és kapcsolat nélkül. Szeretem a szabadságot. Valahol kicsit kötöttségnek tartom ha lenne valakim. Lehet,hogy azért,mert még nem volt senkim, nem szerettem, nem voltam szerelmes.
Ráadásul engem ez különsebben nem bánt. Néha egy kicsit,de leginkább a társadalmi elvárások miatt zavar.
Csak már lassan az öszes isemreősöm,rokonom kapcsolatban él,házasság,gyerek, keresztszülök lettek, vagy csajoznak, dugna-dugtak . Normális életet élnek .
Hogy fogom elmagyarázi,hogy nem vagyok meleg csak nem akarok senkit?
Már ha felmerül,hogy miért nincs senkim.
Kezd kellemetlen lenni bizonyos helyzetekben !
Bebetonozott a személyiségem vagy még változhat?
Nekem valamiért nem megy a párkapcsolat kialakítása,még a kezdeményezés sem.
Önzö vagyok.
Nem tudok ellazulni,nem megy az intimitás,bizalmatlan vagyok.
MOst még nem nagy olyan nagy ügy gondolom én. (persze nagyon sok pótolhatatlan dologról maradtam le emiatt biztos vagyok benne.)
Egy dolog miatt azért mégis zavar!!
MI lesz így később?
Ha eddig nem tanultam meg mi kell egy kapcsolat kialakításához, semmi jártasságom benne akkor késöbb ????
Milyen óriási hátrányban vagyok?
Nem várom el,hogy az ölembe pottyanjon.
De minek dolgozzak meg olyanért amit úgy sem érhetk el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!