Milyen kapcsolat az ilyen, ahol ez így felmerül?
Hát amennyit értek belőle, hogy te is arra gondolsz amire én, hogy eszerint a külsőd miatt fogja meg a kezed. Hát engem bántana. Én megértem, ha nem talál jó nőnek deszkasoványan vagy baromi kövéren, de ettől még miért nem fogta meg a kezed? Ha ennyire külsőségekre megy, nem szeret igazán. De persze onnan is lehet nézni a dolgot, hogy nem hagyott el kövér korodban sem, most itt a jutalma, legyetek boldogok.
De én akkor is fognám a párom kezét, ha 100 kilósra hízna. Igaz, én nő vagyok. Én is éreztem már azt, hogy szégyell engem a párom. Nagyon borzasztó érzés.
Egyetérek az előzővel!
Szerintem, ha kellett neki az a 19 kg minusz nem szeret igazán. Én a mostani páromat 82 kg-sanismertem meg, és sosem szégyellt, ennek az elfogadásnak a hatására már -11 kg-nál járok, pedig csak egy hónapja vagyunk együtt.
Hirdetésben olvastam, és nagyon betegnek tartottam ezt a leírást.
Aki nem házasodott volna össze a feleségével, ha az kövér annak a felesége nem biztos, hogy boldog, mert érezheti, hogy nem a személyisége a fontos a férjének, vagy nemtudom.
"pajzsmirigy tultengésben nem hiszek"
Ez nem hit kérdése. Akinek el van törve a lába, annak is mondd meg, hogy nem hiszel a lábtörésben, ne nyafogjon már a gipszben, vegye le, hülyeség az.... Mielőtt belémkötnél nem vagyok túlsúlyos, csak undorító,a hogy felsőbbrendűen írsz. Inkább legyen valakin pár plusz kiló, mint ekkora arca, mint neked.
Kedves utolsó!
Amikor férjet választasz magadnak te meg se nézed a külsejét? Vigyen aki akar, csak patája és farka legyen? A multkor ugyanitt, egy magát erősen ducikának nevező leányzó felháborodva mesélte, hogy anyukája figyelmeztette, hogy ilyen kövéren csak másodrendű pasit fog találni magának. Vajjon milyen lehet az a másodrendű pasi? Kövér, sovány, görbe, féllábú? A lelke akkor is szép, nem. Akkor is szeretni kell.
Ezt a pajzsmirigy dolgot meg ne fírtasd, vagy magyarázd meg. Hogyan hízik valaki a saját pajzsmirigyétől, ha nem eszik semmit? Éhen se tud halni az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!