Lehetséges leélni egy életet intim kapcsolat nélkül? (lelki szempontok szerint) Milyen hatásai vannak ennek valakire? (lelki)
hát én még 22 évesen is nehezen bírom , még 5 év és le is lőném magam ..
biztos vannak olyan emberek de szerintem ők mindenképpen betegek
nekem az érzelmi kapcsolat sokkal fontosabb mint a testi.
szex nélkül akár hónapokig is elvagyok (valaki szerint ez beteges, nekem nincs rá ingerenciám, hogy minden áron legyen valami a lábam között :D )
az mondjuk szerintem nem normális, hogy valaki szűzen él 40-50 éves koráig. biztosan okoz valami lelki torzulást is.
nézd meg a pedofil papokat pl....
Az eredeti kérdésre nem igazán tudok válaszolni. Talán abból indulnék ki, hogy intim kapcsolat nélkül nem lehet párkapcsolatod normális emberrel, és emiatt egyedül leszel, üresnek fogod érezni az életed. De csak magamból indultam ki...
Utolsó kérdésre:
Erre csak egy megoldás van. Az hogy túllépsz végre és elfelejted a régi sérelmedet. Minden ember más, az előzőbe csalódtál, pont. Lehet a, hogy a következővel fogod eltölteni életed legjobb perceid.. Társ nélkül az élet sz@r, intim kapcsolat meg hozzá tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!