Hogy segítes a páromnak?
Amúgy meg tanulj meg helyesen írni.
1.hiba: kábítószer-függő
2.hiba: A második mondatban a Tegnap szót így,nagy betűvel írjuk,mivel minden mondat első betűje minden indoeurópai nyelvben nagy betű.
Hemzsegnek benne a hibák.
Amúgy meg adj neki ultimátumot: leszokik,lejön a drogról,vagy otthagyod.Nincs senkinek szüksége egy drogfüggő emberi roncs leépülését és szép lassú felemésztődését végigkísérni.Vagy te is drogossá akarsz válni?Netán az ő gyötrelmeit akarod lelkileg összeroppanva végigélni,végigszenvedni vele,mellette?
Áhh. Ez öngyilkosság, szép lassú önmarcangolódás, önmegsemmisítés, önmardosás...
Nem úgy fog belevinni, hogy te is rászoksz, (rajtad múlik), hanem te adsz rá pénzt, te szerzed be, teszed majd alá a lovat. Amig ő maga nem jön rá, hogy komoly segítségre van szüksége (elvonóra) addig te csak szenvedni fogsz mellette.
Az szép, hogy a bajban is melletta akarsz lenni, és segíteni, csak éppen nem elég. Neki kell akarni sőt csinálnia is. Amíg ez nincs, addig ki vagy használva, és boldogságra sajnos ne számíts.
a reménytelen eseteken az ibogain kúra segíthet, az törli mind a testi, mind a lelki függőséget, persze kitartó munkával még az után is visszaszokhat, ha akar, ha attól fél, hogy cucc nélkül nem tud helyt állni, de kevés rá az esély.
csak azért merem ajánlani, mert a befizetés szót használtad, ibogain kúra ugyanis nincs kis hazánkban, így aztán nem egy olcsó buli.
Nekem is volt hasonló tapasztalatom az első szerelmemmel, bár ő még nem tartott heroinnál, de azon kívül sok mindent használt.. Majdnem engem is "magával rántott a mélybe"..Csakis magára gondolt, mindig az ő érdekeit kellet szem előtt tartani, úgy manipulált engem, ahogy akart, hiszen én akkor még nagyon naiv szerelmes voltam.. Mindenféle veszélyes dologba belekevert.. Egyszer majdnem meg is haltam...Aztán vége lett a kapcsolatnak, később vissza akart szerezni, de hála Istennek akkor már megismertem a mostani párom és azonnal tisztán kezdtem látni, hogy milyen életet kell választanom..
Azt ajánlom Neked is, lépj ki a pokolból, míg nem késő..
Okoskodó hülye. :) Nagybetűvel, egybe írjuk. A "nagy betű" az 20 pixeles például. Mondatkezdő nagybetű, vagy nagy kezdőbetű létezik. De ilyesmibe belekötni egy segítségkérő hozzászólásban... idióta és felesleges modoroskodás, mintha én abba kötnék bele, hogy (bár fogalmam sincs minden indoeurópai nyelvről, de a magyarban biztosan) az írásjelek után szóközt teszünk. Ja, hogy telefonról vagy, vagy leöntötted a spacedet és most ragad, és azért nem megy, a kérdezőnek meg biztos azért nem megy a nagy kezdőbetű, mert kisebb gondja is nagyobb ennél. A nyelv egy eszköz, amivel kifejezed magad (én megértettem, mit szeretett volna mondani), tökéletes nyelvhasználó pedig NINCS. Ki jobban, ki rosszabbul használja, de még egy nyelvészprofesszor sem tökéletesen, úgyhogy így javítgass névtelen és jelentéktelen fórumokon másokat, mert nekik biztos jól esik, te meg marha okosnak érezheted magad tőle.
Kérdező, szerintem meg amíg nem akarod magadtól, ne hagyd magára, hiszen szereted. Próbálj neki segíteni, ha engedi, akarja. Igazából nincs tapasztalatom ilyesmiben, de én nem hagynék magára a problémáival egy szeretett személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!