Teljesen tönkrementem mentálisan, mit tanácsoltok?
4. éves vagyok az egyetemen. Az eredményeim jók (4-5), de most már teljesen eltűnt az életemből minden öröm a hajtás miatt. Folyamatosan irreális mennyiségű anyagot kell megtanulnom, mindig halálra stresszelem magam h meglesz-e a zh-m. Én szeretek tanulni ha van rá kellő idő és ha jól elmagyarázzák, de itt nem ez van. Ez egy örök, értelmetlen versenyfutás, és nem tud már motiválni semmi. Szeretnék dolgozni valami olyasmit hogy reggel 8ra bemegyek, délután 4kor kijövök, de szüleim szerint ott meg más bajom lenne. Erőltetik h maradjak itt, ezt várják tőlem, jobb úgyse lesz. Tehát értsem úgy h az élet csak szar lehet, nyugodjak bele. Remek.
Meg akarok halni. Mondjátok el, segítene-e az, hogyha vmi mást csinálnék? de mit? Mondom, én nem utálok dolgozni. Én megcsinálom a munkám becsületesen. Épp az a baj hogy itt nem tudom ezt megtenni, mindig rohanni kell csakazért hogy másnap újra rohanhassak és én ezt nem bírom. Ha az élet ilyen én nem akarom folytatni. V. egy pszichológus segítene? Akármennyire is rinyálásnak tűnik, ez komoly. Én nem akarok már élni. Szeretném ha egy reggel nem ébrednék fel. Nincs értelme az életnek. Mert az életnek nem ilyennek kell lennie. Nem vagyok hajlandó belenyugodni h az élet egy kilátástalan rohanás a semmiért. Szeretnék boldog lenni és kiegyensúlyozott. De nem megy. Én mindig csak úgy tudtam lazítani, ha épp nem volt feladatom. Hiába tartok szünetet, a tudat, hogy közben millió dolgom van amit be se biztos h tudok fejezni az nem hagy hogy nyugodt legyek. Tönkrementem.
amit irtal, neha oylan mint ha en irtam volna.
enis mikor me g nem kerültem be az egyetemre teljesen normalis ember voltam. enis tönkrementem. Idegileg es mentalisan is.
Át tudom érzeni, amiket leírtál magadról, kicsit olyan mintha rólam is szólna.
Én most vagyok 3. éves, igaz a szakom nem az a nagyon vérengzős kategória, de azért nem is a legkönnyebb..már tavaly is nagyon azt éreztem, hogy ez már sok(KK)nem megy a tanulás,nincs is motivációm se, bele kellene egy kicsit vágnom másba, most meg pláne..
Az utolsó 6-7 sorból eléggé úgy tűnik hogy depressziós (kezdesz lenni vagy már az vagy).
Ezek azért elég durva kijelentések, hogy ha ilyen az élet nem akarod folytatni, satöbbi..
Szerintem nálad nemcsak a suli az, ami úgymond "tönkretett" téged, megtörte benned az életkedvet, hanem valami más is, magamból kiindulva.
Melyik suliba jársz amúgy, ha megkérdezhetjük és milyen szakra?
Mit is írtál?
Hogy férfi vagy? Vagy elnéztem? Hermafrodita vagy és rinyálsz. Tudod te hányan elvégezték már az egyetemet nők is? És munka mellett, szar körülmények között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!