Nagyon nagy bajom van? Tevkepzeteim vannak, szorongok. [tobbi lent]
Kicsi koromban tesom mindig a zombikkal ijesztgetett. Felek azota is nagyon, hogy megyek az utcan, kitor a zombijarvany, es nem elem tul. Rengeteg evvel kapcsolatos remalmom is van. Mar az utcara nem merek kimenni, zenet se hallgatok hangosan, mert felek hogy tortenik valami, es nem hallom meg. Most is ki kellett mennem a buszmegalloig, es futva jottem haza, mert felek hogy elkapnak.. Nem tartom magam bolondnak, tisztaban vagyok az ellenervekkel egy zombijarvanyt illetoen, megis felek. Pszichiaternel 3 hete nem voltam penzhiany miatt, de kedden mindenkeppen el akarok menni. Nyugtatokon elek, amiket loptam, Frontin, Xanax, Andaxin. Pszichiater Frisiumot irt fel, mert nem tudok aludni. Az elmult 3 napban osszeszamolva 6 orat aludtam.. Fel eve hallucinalok is, gyogyszertol csokken.(nem jelentosen) Mit tegyek? Nem akarok ilyen lenni, de egyedul keptelen vagyok gyozni a demonjaim felett..
17/L
ha bevágnál valami vodkát attol tudnál aludni ne egyél össze minden szart
amit az idióta amerikaiak beléd tömnek
kezeldmagad vodkával
Nagy Feróis mondta hogy egy vodkátol erős vagy és bátor
Én is nyugtatón élek, és egyéb dolgokkal tompítom magam!
Megy egy privi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!