Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vannak ilyen érzéseim-go...

Miért vannak ilyen érzéseim-gondolataim?

Figyelt kérdés

Már kb fél éve tart, és nem igazán tudom megfogalmazni, és kicsit gáznak tartom, emiatt pedig nem mondtam még sehol,senkinek.

Hogy pl mielőtt bementem a plázába, cigiztem, láttam hogy eldobtam, de mikor be mentem a plázába, akkor úgy éreztem, mintha mégsem dobtam volna el, csak én érzem úgy.

Gyakran vannak olyan gondolataim, hogy mi van, ha én nem vagyok tudatomnál, hanem eszméletemet vesztettem, és ez a világ ahol vagyok, csak egy képzelgés, és nincs valóság alapja.

nem értem hogy mi bajom van, elég furcsa dolog ez. és tudom, ha elmondanám pl anyumnak, akkor kinevetne(ahogy szokott), hogy nem nagy dolog, ne foglalkozzak vele.

De nem lehet nem foglalkozni ezzel, mert idegesít. Szóval a reagálástól félek, hogy mit mondanak erre. Meg elég furán hangzik mindez, és nem hiszem hogy elhinnék nekem, aztán hü.lyének érezném magam:S

És van még egy olyan is, hogy pl órán ülök, és egyik pillanatról a másikba beleolvadok egy történet félébe, és teljesen megfeledkezem az egész világról. legutóbb kb 10-15percig volt ez, és aztán nagyon gyorsan vissza jöttem úgymond a valóságba. kicsit már bolondnak érzem magam, amikor erről írok.

16/L

2011. nov. 16. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

23:06

21 éves, feltehetően egyetemista - az egyetemista bizonytalanságban él, mert csak a vizsgaidőszakban kap konkrét visszajelzést a munkájáról, év közben "lebeg", magának kell beosztania az idejét, nem érzi, legalábbis kezdetben, hogy jól teljesít-e. Persze hogy szorong. Ha még emellett cigizik is, iszik is, kávézik is, éjszakázik is, mint a legtöbb egyetemista, akkor méginkább szoronghat, és akkor előjönnek ezek a "furcsa", igazából azonban nem furcsa gondolatok.

2011. dec. 15. 00:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Legutolsó:

Hát, nem vagyok egyetemista. :) Felsőfokú képzést végeztem el nyáron, azóta keresek munkát (sajnos még sikertelenül) és kiskamasz korom óta pánikbeteg vagyok, most mélyponton ráadásul.

2011. dec. 15. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja, és sosem jártam bulizni, nem cigizek, nem vagyok pörgős. :)

(Mondjuk 4 éve volt egy rossz kapcsolatom, aki belevitt pár borzalmas dologba, én meg naiv szerelmesként belementem, (ő volt az első) pedig pont nem az a típus vagyok, aki ilyen életre vágyott, de szerencsére aztán vége lett annak a rémálomnak...)

2011. dec. 15. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:

10:49

A munkanélküliség minimum olyan megterhelő, mint az egyetem.

2011. dec. 15. 13:49
 15/15 anonim ***** válasza:

13:49

Ez így van, nem jó állandóan itthon.

2011. dec. 15. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!