Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindenkit elüldözök magamtól....

Mindenkit elüldözök magamtól. Hogy lehetek ennyire rohadt szemét?

Figyelt kérdés
Mindenkit ellökök magamtól,azt is aki csak segíteni akar. Vagy csak azt mondja,hogy segíteni akar.
2011. nov. 8. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy ember, fordulj orvoshoz minél hamarabb!
2012. márc. 23. 16:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Már mások is mondták. De nem érdekel.
2012. márc. 23. 16:36
 13/15 anonim válasza:
100%

Gondolom olyan jellegű problémáid lehetnek, hogy pl.:

Xy: -gyere hadd segítsek, látom nem megy.

Te: -haggyááá mááá, nem kell a te segítséged!!!!

Xy: -de látom hogy nem sikerül/nem érted.

Te: -húzzál már innen ,mert sz.........k, majd én megoldom egyedül.

Én is ilyen vagyok

Nekem Pl ,ha a Barátnőm/Anyukám jót akar,amitől csak nekem lesz jobb,

vagy segíteni szeretne valamiben, ami számomra teljesen egyértelműnek, vagy egyszerűnek látszik,

nagyon felkapom a vizet,és ideges leszek nem kicsit, és mindig összeveszünk. Megtanultam, hogy engedni kell néha,

hogy segítsen/elmondja a véleményét,vagy legalább megpróbálja, még akkor is ha nincs igaza, és akkor gyűjthetsz tapasztalatot,

ha igaza van. Eszedbe fog jutni, mit hogy is kell? ezt most hogyan csináljam?

és akkor válaszolhatsz normálisan is , hogy jah tényleg köszi, ezt így van, vagy így kell.

meg kell tanulnod engedni, kontrollálni a dühkitöréseidet, és kedvesen, vagy ha nem is ,de legalább normálisan válaszolni.

Tudom, hogy ilyenkor mindig az jön elő benned, hogy " fúúú de megmondanám az igazat, vagy leoltanám, hogy nem így van,

meg hülye ostoba vagy te ehhez" DE NE!!!

Tartsd magadban, még ha csak egy kicsit is, amíg elmesélheted valakinek h mi bánt,

vagy mitől lettél ideges. Ha van közeli Barátod/Rokonod akkor neki bármit elmondhatsz, és máris csökkent a feszültség egy kicsit.

ha Igaz barátod, akkor meg fogja érteni ha a téma közben ideges leszel.

Ha ezt megtanulod nem kell gyógyszer, meg semmi, csak egy jó alvás, kis egyedüllét, ha cigizel, akkor szívj el egyet,lényeg ,hogy egyedül,

vagy csak levegőzz egyet, ürítsd ki a fejed, és gondolkozz el rajta, hogy érdemes e egyáltalán vitatkozni,elüldözni/mebántani az illetőt.

ELŐTTE UGYAN ILYEN VOLTAM MINT TE!!!

Csak egy Példa:

Én drogoztam, nem is gyengén,én azt találtam kibúvónak a hatalmas agresszió ellen, de csak rosszabb lett.

3 évig használtam metamfetamint elég intenzíven,2 és fél hónapja a Barátnőm segítségével szoktam le, minden orvosi segítség nélkül, mert megfogadtam a tanácsát,

és igaza volt. azóta reggelente megiszok egy nagy pohár zöldteát 3x-os citromlével, és egész napra lendületet hoz,

jobb mint a kávé vagy a Speed :D vagy csak engeddd el a füled mellett...

vagy ha ezt nem tudod megcsinálni, vagy nincs kivel megbeszélni a gondjaidat, akkor javaslom hogy írj naplót, nem érdekes ,hogy hány éves vagy és melyik nemet képviseled vagy,

a te titkod marad, abba 100%-osan kiöntheted a lelked :) én is szoktam néha fiú létemre :D

Itt van egy link ami segítségedre lehet :)

Innentől érdemes olvasni: Minden ember öntudatlanul kialakít magának egy ilyet, de sajnos a legtöbben olyan módszert találnak, amely nem szolgálja az egészséget. Néhány gyakori példa ezekre

Negatív stresszkezelési stratégiák:

ÉS A LINK: [link]

Remélem tudtam segíteni, További Szép Napot :)

19/F

2012. márc. 24. 08:56
 14/15 anonim ***** válasza:
kielégít téged, hogy másokat el küldesz magadtól. Büntetési kényszer!
2012. márc. 24. 15:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Meglehet.
2012. márc. 26. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!