Ha nincs pénzem, akkor nem segítenek a depressziómon NORMÁLISAN?! Nekem vége?
Az segítene, ha valakinek leírhatnád? Mert akkor végülis én meghallgatlak (Bár előre szólok, hgoy nagyon nem vagyok a topon, de a saját dolgaimat félre tudom tenni és kizárni) Mert ha neked az segít, hgoy leírod, akkor én jó hallgatóság vagyok.. ahogy érzed.
(Mondjuk akkor is az lenne a legjobb, ha egy barátnak mondanád el..)
Én még diákként kezdtem pszichológushoz járni (a családom tudta nélkül). Fele pénzért elvállalt, mint amennyibe valójában került volna. Szerencsésnek mondhatom magam ezért. Később, amikor már lett munkám és tűrhető fizetésem, már rendesen fizettem neki.
Nem tudom, te hány éves vagy és mik a lehetőségeid, de vhogy elő lehet teremteni a szükséges összeget a pszichológusra. Vagy akár te is találhatsz egy emberséges pszichodokit.
Az az igazság, hogy a betegség mindig is luxus volt. Az állatok, amik a természetben élnek, nem véletlenül nem szoktak betegek lenni: náluk ez egyet jelent a prédává válással. Ez az embereknél már nem egészen így van, de pénzt és időt rabol minden betegség.
Nem tudok sajnos mit mondani, de tudom, mit érzel. Én is gondolkodtam már ezen. Egy olyan országban, ahol fejlettebb a szociális háló, segítenek az ilyen embereken, de mi nem tartunk még itt. Mindenki a maga bajával van elfoglalva.
Próbálj meg egy ingyenes lelkisegély-szolgálati vonalat! Csomó helyen láttam már kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!