20 éves lány vagyok. Sosem voltam megelégedve magammal, mindig gyűlöltem magam, mindenki mást értékesebbnek tartok magamnál. Nem szeretem az életet. Ez változni fog, vagy nekem ez az életforma jutott?
jó neked, hogy te csak értéktelenebbnekl tartod magadat másoknál... én értéktelenebb is vagyok... cica akármilyen is vagy ÉN BIZTOS MILLIÓSZOR SZÁNALMASABB VAGYOK!
:(( :)
remélem helyrejössz.
Először az előttem szólónak üzenem: ez azért nem verseny, hogy ki szánalmasabb.
Egyébként minden ember egyformán értékes, attól függetlenül, hogy milyen sikeres az életben. Szerinted valaki attól értékesebb, mert pl. sok a pénze, vagy jó állása van, vagy sikeres színész, zenész, stb. Nem!!!!
Rád is szükség van, mint mindenkire!! Erre gondolj mindíg. Egy nagyon jó módszer: vegyél egy füzetet és minden nap írd bele azokat a dolgokat, amik neked jók voltak. Apró dolgokat is. Pl. rám mosolygott az újságos, vagy jól sikerült az ebéd, stb.stb. Már az is eredmény, ha észreveszed a jó dolgokat, az apró örömöket. És sokszor olvasgass vissza. Próbáld ki, nekem bevált. Üdv.
Én is hasonló helyzetben voltam 1 évvel ezelőtt mint te.16 évesen gyűlöltem önmagam, a világot..folyamatosan alacsonyrendűnek hittem magam a többbi embernél.Ez által visszahúzódóvá váltam,és nagyon kevés barátom volt.
Mikor eljött a nyáriszünet eljutottam arra a pontra,hogy ez így nem mehet tovább,tudatosan próbáltam átalakítani a világszemléletemet.Még most is vannak problémáim az önbizalmammal,de már embernek érzem magam.
Hidd el ez egy hosszú folyamat,de neked kell érte tenni a legtöbbet,hogy eredményes legyen!!
Biztosan vannak önbizalom fejlesztő tréningek,könyvek stb...amik segíthetnek!
Sok sikert!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!