Normális, ha csajozás helyett inkább kockulok úgymond?
Figyelt kérdés
Nem azért nem csajozok,mert nem akarok,csak nem erős oldalam. Ezt kompenzálandó elmerültem a virtuális világban. Tudom,hogy ez a mennyiség már nem normális,de ha a csajozás nem megy.....?2011. okt. 28. 09:29
51/65 anonim válasza:
ne fuss és akkor nem ég el, én már csak tudom, tapasztalat
52/65 A kérdező kommentje:
Már említettem,nem futok. Nekem ez a 62 kg megfelel a 167 cm-s magasságomhoz.
2012. márc. 28. 15:38
53/65 anonim válasza:
én 181cm magas és 120kg vagyok, van pár lány akikkel mindig jókat beszélgetek a suliban 18/f
54/65 A kérdező kommentje:
Könnyű neked. :S
2012. márc. 28. 15:42
55/65 anonim válasza:
neked se lesz nehéz ha hízol 20-30kg-t, néha megütögeti az egyik a tenyerével a hasam, hogy rezegjen a zsír és közben mosolyogni és nevetgélni is szokott
56/65 A kérdező kommentje:
Nekem ez a testsúly tökéletes. Meg genetikai háttere is van.
2012. márc. 28. 15:46
58/65 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem is izgat különösebben. Elvagyok a magam kis világában,és tojok az egész valós világra. Nincs benne semmi jó dolog,amiért "élnem" kellene.
2012. márc. 28. 15:49
59/65 anonim válasza:
Nem, nem normális. Félsz a nőktől, a párkapcsolattól - a kedves édesanyáddal szívesen elbeszélgetnék... - és elmenekülsz ezelől, momemtán a virtuális világba.
Miért nem bízol magadban, hogy te is találhatsz olyan nőt, aki szeret téged és aki hagyja, hogy szeresd?
60/65 anonim válasza:
Dehogynem izgat. Ha nem izgatna, és tényleg tojnál az egész valós világra, nem fájna enyire ez az egész, hogy ide felvésd a falra és oldalakon keresztül ragozd a témát.
Már hogyne fájna! Az ember társas lény. Ne áltatsd magad, mert úgy még rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!