Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, ha csajozás helyett...

Normális, ha csajozás helyett inkább kockulok úgymond?

Figyelt kérdés
Nem azért nem csajozok,mert nem akarok,csak nem erős oldalam. Ezt kompenzálandó elmerültem a virtuális világban. Tudom,hogy ez a mennyiség már nem normális,de ha a csajozás nem megy.....?
2011. okt. 28. 09:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Nem fősulin vagyok. Bár kacérkodok a kickbox gondolatával is.:)
2011. okt. 28. 14:25
 42/65 anonim ***** válasza:
89%
Annak a szegény embernek írok, akinek boldogtalan a házassága. Te, nem kellene elválnod? Ez borzasztó, amiket írtál. Vagy szereted Őt? Akkor állj a sarkadra, légy férfi. Kivesztek az igazi nők, na és az igazi férfiak.
2011. okt. 28. 20:22
 43/65 anonim ***** válasza:
14%
Válj el, ha ennyire szar aházaddásag. Szűz vagymég gondolom. Egyébként meg nem tudom, rosszul csinálod, de kegvés az önreőd a változtatáshoz.
2011. okt. 28. 20:54
 44/65 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy tényleg sokaknak van ezzel problémája, nincs elég akaratuk,hogy változtassanak. Én is ilyen voltam, és nehéz volt, de a muszáj rávitt. Ahogy végig gondoltam az eddig elért eredményeimet az életben, hát nem voltam magamra büszke, inkább sírhatnékom volt. Ez az ami erőt adott, hogy nem akarok tovább ilyen hasznavehetetlen lenni. Mert ha így folytatom akkor így fogok megvénülni, ilyen gondolkodással erőt tudtam venni magamon, neki láttam a dolgaimhoz. Azért el kell mondanom, ez a változás nem 1 óra, nem 1 hét vagy hónap, hanem évekbe is kerülhet mire lendületet kaptam az élettől, de ez mindent megér! Kitartást, a kickbox jól hangzik!!! :)
2011. okt. 29. 13:04
 45/65 A kérdező kommentje:
de ezt ia csak tervezem. Nem biztos,hogy lesz erőm,hogy el is kezdjem.
2011. nov. 2. 12:25
 46/65 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem teljesen relatív, hogy kinek mi a normális...

Ebben a világban, amiben élünk, a normák eléggé eltorzultak. Szerintem az első és legfontosabb, hogy egyáltalán eldöntsd, hogy csajt, vagy nőt akarsz. Lehet, hogy nőként csak engem bánt, ha "lecsajoznak". Az én szememben visszafelé is így van. Vannak csávók, pasik, meg férfiak. Az én párom férfi. A megnyilvánulásokat persze mindenki döntse el magának.

Egyébként meg ahhoz, hogy "csajozz" gyakorlatilag csak önbizalom kellene, de e világnak egyik legnagyobb hibája az, hogy senki nincs tisztában az erősségeivel, a gyengeségeit persze ismeri, mert azt hiszi, hogy az a normális amit a média közvetít felé. ...

2011. nov. 2. 13:55
 47/65 A kérdező kommentje:
Jól mondod,utolsó.
2011. nov. 2. 13:57
 48/65 anonim ***** válasza:
84%

Lehet nem normális de kit érdekel?:P Én sem vagyok egy nagy pasizós, szintén sokat ültem régen a gép előtt, hogy ne kelljen foglalkoznom a való élettel. Játszottam, később filmet néztem állandóan... Bár sikerült leszoknom róla, találni kell valami hasznosabb időtöltést. Van, akinek nehezebben mennek a szociális kapcsolatok, ez van.

Lehet idő kérdése és majd változunk mi is és a felfogásunk is vagy nem tudom mi lesz. Persze ezen nem azt értem, hogy magától, tenni is kell érte....

21L

2011. nov. 21. 17:23
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
egyél, a lányok szeretik a gömböc, zsíros pocakú embereket
2012. márc. 28. 15:29
 50/65 A kérdező kommentje:
Enni eszek,de a zsír elég menet közben. :) Sokat mozgok (nem futás,vagy sport,egyszerű séta).
2012. márc. 28. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!