Normális, ha csajozás helyett inkább kockulok úgymond?
Figyelt kérdés
Nem azért nem csajozok,mert nem akarok,csak nem erős oldalam. Ezt kompenzálandó elmerültem a virtuális világban. Tudom,hogy ez a mennyiség már nem normális,de ha a csajozás nem megy.....?2011. okt. 28. 09:29
31/65 A kérdező kommentje:
A neten nézelődök inkább. Ott felszabadultabb vagyok. Nem feszengek,nincs bennem ideg.
2011. okt. 28. 11:20
32/65 anonim válasza:
Magyarán tök midnegy hogy mit írunk, neked van igazad, és normális amit csinálsz. hát akkor meg egésségedre, nem tudom minek tetted így fel a kérdést.
Egyébként meg nekem is volt ilyen időszakom, nekem menekülésnek kellett a játék, a való élet gondjai elől. aztán meg jött a pia. De te tudod, én már utólag rájöttem milyen udnorító dolog ez a számítógépes játék. Mennyi idős is vagy most akkor?
33/65 A kérdező kommentje:
22 vagyok,de már írtam.
2011. okt. 28. 11:27
34/65 A kérdező kommentje:
Ja,még valami: a kockulás alatt nem a számítógépes játékok folytonos nyomkodását értem,hanem számítástechnikai ismereteim bővítését,netes társkereső oldalal felkeresését,ilyesmi.
2011. okt. 28. 11:32
35/65 anonim válasza:
Neked inkább személyes motiváció kéne egy olyantól, aki képes rád hatni. Felesleges tanácsokat adni ahogy elnézem nem vezet nálad sokra... Azért elmondom a véleményemet. A hozzáállásoddal van a baj, szeretnél változtatni de nem akarsz igazán, szerintem elég kényelmes lehet az életed, csak már kicsit unalmas, de ez így jó neked, csak hiányzik valami, illetve valaki aki igazán foglalkozna veled. Ha már ennyire szeretsz számítógépezni akkor használd is ki a jó oldalát, az előbb olvasottak apján ezt meg is teszed. De azért nem ártana ha mást is csinálnál, mondjuk sportolnál, legalább egy kis időre kipróbálnád, még akkor is ha úgy gondolod nem vagy az a típus. Hidd el megváltozna a tested, akkor is ha nem vagy az a vaskos, izmos típus, akin már egy óra mozgás is meglátszik. De hosszabb távon nagyon is jó lesz! Pl. az úszás vagy a futás, csak menj el, vagy hívj el valakit hogy ne egyedül kelljen, együtt mentek az nagyobb motivációt ad, és jobban telik az idő. A másik a tanulás sokat segít, ha egyszer valamiben a sikert eléred, akkor az nagyon nagyot tud dobni, sokkal magabiztosabb leszel és bátrabb is, jobb lesz a dolgokhoz a hozzáállásod, és a lányokat is letudnád szólítani. Mondom, változásra van szükséged, valaki kéne aki kitudna rángatni a világodból, mert egyre jobban befásulsz, és még nehezebb lesz kimozdulnod...
36/65 A kérdező kommentje:
Valahogy megoldom. Mozogni sokat,bár nem tudom,hogy a 4-4,5 km séta mennyire számít annak.
2011. okt. 28. 12:40
37/65 anonim válasza:
hát 70éves korban már elég jónak számít. :D
SPORTról beszélünk. ha nem akarod hogy 30éves korodra minden végtagod fájjon és teljesen elsorvadjanak az izmaid és onnan már csak lefelé vezet az út.
38/65 A kérdező kommentje:
Nem akarom,tehát kénytelen leszek sportolni. :S
2011. okt. 28. 14:14
39/65 A kérdező kommentje:
Mondjuk,már sokszor készültem futni,de max a buszmegállóba tudom megvalóístani,ha pár percem van. Amúgy lust vagyok elkezdeni, beismerem,lusta vagyok,mint a dög,nincs mit szépíteni.
2011. okt. 28. 14:16
40/65 anonim válasza:
Bennem sincs elég erő hogy egyedül eljárjak futni. Olyasmit kell találni amihez kedved van. Nekem mondjuk semmi kedvem nem volt annó eddzeni de mentem mert a haverok elhívtak, aztán megtetszett. Viszont a legtöbb embernek nincs ilyen szerencséje hanem neki kell kezdeményezni. Menj el foci, kosár vagy akár valami küzdősport eddzésre. Ha jársz fősulira ott könnyű ilyesmit találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!