Normális ez tinikorban?
gondolom nemi életet nem élsz (nagyon remélem), akkor valószínű nem vagy terhes.
szerintem ez pszichés dolog, lehetséges hogy pánik beteg vagy. azt viszont kezelni kell, szóval szüleiddel beszéld meg és ők tudni fogják mi a következő lépés.
Hogy állsz a maximalizmussal, megfelelni akarással? Most lesz majd iskola-váltásod, vagy jársz tovább oda? Vizsgák?
Valami nem nyomaszt? Ott mélyen, amiről tudomást sem akarsz venni?
Menses van már, vagy lassan várható?
Anyumékkal ezt meg beszéltem , de ők sem tudnak mit tenni szerintük beképzelem csak és atól vok rosszul
Igen várható a menses napokban kellene megjönnie, gondotlam erre is hogy ez a bajom.. iskolában is stresszelek nagyon.. és hormontablettákat is szedek rendszeresen..Ezis lehet ?
nem teljesen értem a kérdést.. ha arra vagy kíváncsi, hogy terhességre utalhatnak ezek a jelek, akkor a válasz igen..
ha viszont nem erre vagy kíváncsi, hanem csak arra, hogy vajon mire utalnak ezek a jelek, akkor, ha biztos nem vagy terhes, akkor miért ebbe a ketegóriába tetted?
ha a rosszullétek kezelhetetlenek, akkor minden esetben fordulj orvoshoz.. háziorvoshoz például..
mivel szüleiddel jó a kapcslatod, így beszéld ezt meg velük is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!