Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ez tinikorban?

Normális ez tinikorban?

Figyelt kérdés
Sziasztok.. Én egy 14 éves lány vagyok, akii nagyon boldog mindenem meg van suliban is minden jó, családi problémáim nincsenek tehát tökéletes minden, de viszont.. Pár hete nagyon nagy rosszulétek jönnek rám , belső feszültséget érzek a tenyerem izzad.. Mitől van ez ? megnyugtatom magamat olyankor jobb.. Tudom orvoshoz kellene fordulnom de ugy gondoltam valaki tud tanácsolni nekem mit tegyek ez ellen.. Segitsetek :S
2011. okt. 17. 13:42
 1/9 A kérdező kommentje:
S bocsi hogy ebe a kategóriába irtam.. de segitsetek
2011. okt. 17. 13:42
 2/9 anonim válasza:

gondolom nemi életet nem élsz (nagyon remélem), akkor valószínű nem vagy terhes.

szerintem ez pszichés dolog, lehetséges hogy pánik beteg vagy. azt viszont kezelni kell, szóval szüleiddel beszéld meg és ők tudni fogják mi a következő lépés.

2011. okt. 17. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Hogy állsz a maximalizmussal, megfelelni akarással? Most lesz majd iskola-váltásod, vagy jársz tovább oda? Vizsgák?

Valami nem nyomaszt? Ott mélyen, amiről tudomást sem akarsz venni?

Menses van már, vagy lassan várható?

2011. okt. 17. 13:53
 4/9 A kérdező kommentje:

Anyumékkal ezt meg beszéltem , de ők sem tudnak mit tenni szerintük beképzelem csak és atól vok rosszul

Igen várható a menses napokban kellene megjönnie, gondotlam erre is hogy ez a bajom.. iskolában is stresszelek nagyon.. és hormontablettákat is szedek rendszeresen..Ezis lehet ?

2011. okt. 17. 13:55
 5/9 anonim válasza:

nem teljesen értem a kérdést.. ha arra vagy kíváncsi, hogy terhességre utalhatnak ezek a jelek, akkor a válasz igen..

ha viszont nem erre vagy kíváncsi, hanem csak arra, hogy vajon mire utalnak ezek a jelek, akkor, ha biztos nem vagy terhes, akkor miért ebbe a ketegóriába tetted?

ha a rosszullétek kezelhetetlenek, akkor minden esetben fordulj orvoshoz.. háziorvoshoz például..

mivel szüleiddel jó a kapcslatod, így beszéld ezt meg velük is..

2011. okt. 17. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Milyen hormontablettákat szedsz, és miért? Orvos írta?
2011. okt. 17. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Menstruáció helyreállitására, két hónapja szedem..orvos irta fel , igen..
2011. okt. 17. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ezek a tünetek a hormon szedése óta vannak, akkor nem fogod tudni szedni. Feltétlenül fordulj orvoshoz ezzel a problémával.
2011. okt. 17. 15:02
 9/9 anonim válasza:
Nyugi! Ez csak a tinikor kezdetleges jelei, olyankor többet stresszelsz és jobban izzadsz is, és igen a menstruáció előtti napokban is rádtörhet ez.
2011. okt. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!