Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet az oka, ha valakinek...

Mi lehet az oka, ha valakinek nem hat a Xanax?

Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem pl alváshoz 6mg kell, persze a xanaxnál tudni kell, hogy iszonyatosan hamar a függőjévé válsz és akkor egyre több és több kell. 2mg-os SR-ből 3-at beveszek akkor tudok aludni, ha még sem sikerül, akkor beveszek hozzá normálisból még 1mg-ot. És embertől - szervezetétől függ, hogy kinek mennyire van szüksége, hogy megnyugodjon, aludjon. És persze, hogy milyen lelki állapotban van. Sokszor olvasni hogy pl bevettem két xanaxot. Ezen megmosolygok, mert nem darabra mérik, hanem mg-ra! Erre kell figyelni. Ha nem hat akkor több kell. De inkább dönts úgy nem veszel be többet ebből. És meg kell tanulni használni, SR vagy nem SR, mikor, mennyi. Sajna én már rég tudom ezeket. De 1mg-ot ne lépd át, mert akkor utánad a vízözön!
2012. jan. 7. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Minél elöbb menj el pszichiáterhez. Ha eddig nem szedtél antidepresszánst, akkor meg kell fontolni a szedését. Ha már hat, akkor fokozatosan, de csak havonta nagyon kicsi adaggal csökkentsd le a Xanaxot. Attól is függ, hogy csak az alvásra kell-e? Ha az alvás miatt kell, akkor inkább egy gyenge altatót kellene szedned. Én leszoktam a Xanaxról, de csak akkor megy ha az idegeid rendbe jönnek.
2012. jan. 7. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!