Mi lehet az oka, ha valakinek nem hat a Xanax?
Vagy már hozzászokott a szervezet. Nekem már 2 kell a 0.5ösből, hogy tudjak aludni (át tudjam aludni az éjszakát és ne ébredjek fel hajnali 3kor).
Lehet, hogy nálad is ez a baj, Te mennyit szedsz és mikor?
Ha az illető nagyon fogy a szorongása mellé, akkor még pajzsmirigy túlműködése lehet.
Mint előttem írták, ha nem elég erős a gyógyszer, már hozzászokott, ha nem orvostól, hanem rokontól, vagy ki tudja honnan szedte a bogyókat, akkor lehet nem megfelelő az ő problémájára.
Tudom, hogy nehéz,meglenni nélküle, de a benzodiazepán (bzd)gyógyszerek egyrészt függőséget okoznak, mivel tudatmódosító hatásuk van, másrészt csak tüneti kezelésre alkalmasak. A betegség valódi okát nem szüntetik meg. Még mielőtt okoskodónak tartanátok, én is pánik beteg voltam, közepes erősségű rohamokkal. Nekem egy baleset hozta ki. Próbáltam én is Xanax-al, és miután megpróbáltam róla leállni, hát ne tudjátok meg. A cigiről való leszokás ahhoz képest semmi nem volt. A betegség valódi okát kell felkutatni, és azt kiküszöbölni. Sok-sok önuralom kell hozzá tőletek és a hozzátartozóitoktól is. Ha úgy érzitek, hogy már nem bírjátok gyógyszer nélkül, csináljatok olyat, ami elvonja a problémától a figyelmeteket. Pl. sétáljatok kertészkedjetek, menjetek el egy semleges, de mégis érdekes mozifilmre. Egyszóval foglaljátok el magatokat, és ne gondoljatok arra a dologra, ami miatt a gyógyszert szeditek. Higgyétek el, a kezdeti nehézségek után sokkal jobb lesz, és a családotok is jobban fog hozzátok közeledni utána.
Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy na ez megint egy vallásos k...csög. Nem gyakorlom a vallásom, nem járok templomba. Viszont van egy olyan toleráns családom, aki segített kigyógyulnom, és már több éve tünetmentesen nyugtató nélkül élek.
Remélem, hogy sikerül betartanod a tanácsaimat, és hamarosan elhagyod te is a bogyókat.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!