Valakinek sikerült leküzdenie gyógyszer nélkül a
kényszerbetegséget?
1/10 anonim válasza:
Kényszerbetegségnek számít a bulimia? Amugy szerintem igen, mert délután 4től este 7ig kényszeresen ennem kell (majd persze ki is szedem magamból..) de jó úton haladok a megoldás felé. Egy jó pszihológus sokat segít. :)
És még fontos hogy ne másoktól várd a segítséget, hanem magadtól. Mert más nem képes megoldni a te problémáidat.
GYÓGYSZERT SOHA NE AKARJ SZEDNI! (nem viccből mondom..:( )
2011. aug. 13. 09:53
2/10 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten szerintem a bulimia is kényszer. Sajnálom az is elég rossz lehet. Mindenesetre tudom hogy nem másoktól kellene várnom a segítséget csak hinnem kéne magamban ahhoz egy kicsit hogy sikerüljön és néha nem érzem magam elég erősnek a leküzdéséhez. a Jó pszichológus meg valóban sokat segítene már csak kénelennie pénznek rá....
Gyógyszert nem akarok szedni semmiképpen mert azz al búcsút mondanék magamnak valaszeg.
dilis csajok... érdekes, fiúknak sosincs ilyen bulimiája, vajon miért?
2011. aug. 13. 10:14
Szia!
Pontosabban mi a kényszerbetegséged? Bulímia, kleptománia, hazudozás, vagy mégis mi?
Persze ha nem személyes a kérdésem.
2011. aug. 13. 10:52
5/10 A kérdező kommentje:
Személyesnek személyes de nem baj. A nővérem amikor még tinédzserkorban volt akkor kipróbált sok mindent és én nagyra értékeltem őt mindíg és a kipróbálásnál összejött egy lánnyal és ezt már nem bírtam nagyra becsülni. És mostmár van 5 éve barátja meg minden tehát tényleg csak tinédzserkori akármi volt ez nála de én félek hogy esetleg én is a nők felé fogok hajolni holott a legnagyobb álmom férjhez menni és gyereket szülni (amúgy 20 éves vagyok) úgyhogy mint a kényszerbetegek általában tudom hogy alaptalan a félelmem meg hogy irracionális tekintve hogy a férfiakat szeretem a kényszer az nem egy könnyű eset és ilyen rituálés kényszereim vannak pl valamit többször letenni vagy megigazítani stb mert ha nem teszem akkor félek hogy megváltozik a beállítottságom akkor is félek tőle hogyha tudom hogy nem fog.
Mond el a problémádat a háziorvosodnak. Ő majd megítéli, mit kell tegyél a továbbiakban. Lehet, elég lenne kis nyugtató tea, beszélgetős terápia. Esetleg más orvossal megvizsgáltatna. Ha pedig kell gyógyszer a bajodra, akkor kell. Ilyent nem szabad kikötni, hogy gyógyszert márpedig nem szedek.. És mindezt a leendő párod, és a gyermekeid érdekében. Ennyit csak megér a dolog?
2011. aug. 13. 21:38
7/10 anonim válasza:
Szóval neked is a szexualitással van igazából bajod.. hmm.. hát sajna nem tudok így segíteni, de talán ha privibe írsz e-mailt. Szívesen dumcsiznék veled. :)
2011. aug. 13. 21:50
8/10 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek igen megér ennyit köszönöm a válaszod:)
az a gond hogy a háziorvos az családi barát és előszeretettel pletykálkodik a szüleimnek és ez eléggé zavaró de mindenesetre ha megkérem hogy ne beszéljen csak meg kell tartania a szavát. És köszönöm mégegyszer a válaszokat.
Igen, az jó lesz. De azért valahogy viccesen kérd meg a dokit, nehogy megsértődjön, mert eleve nem beszélhetne a panaszodról senkinek sem. Sok szerencsét.
2011. aug. 14. 17:47
10/10 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: