Mi lehet a baj? Nem tudom mit csináljak!
Figyelt kérdés
A barátnőm vagdossa magát! Ráadásul elég mélyen, volt amit vartak; azt mondja szereti nézni a vért ahogy kijön belőle, mer akkor "látszik hogy él" - mellesleg a vért szentnek tartja -, és szereti ha szétnyílik a bőre - "megnyílik önmaga előtt"!Egyre antiszociálisabb lesz, van hogy napokig, hetekig nem lehet szóra bírni, akkor is undok; aztán gondol egyet és kedves lesz, mosolygós, ölelkezős. Senkiben sem bízik. Mégis azt akarja hogy mellette legyünk, kb. mindig..2009. máj. 2. 22:44
1/8 anonim válasza:
Értessétek meg vele, hogy azonnal pszichológusra van szüksége.
2/8 anonim válasza:
A családi hátterével mi a szitu? Ha semmi gond, akkor a szüleivel kéne először beszélni, aztán a pszichológus. Mindenképpen tenni kell! HA fiatalkorú vagy, szólj anyukádéknak, nincs-e vmi ismerősük, a te szüleid is segíthetnek, ha az övé nem hajlandók.
3/8 anonim válasza:
Mármint szerintem is mindenképpen pszichológus, de először a szülei ...
4/8 anonim válasza:
Biztosan jót tenne neki valaki, aki minden hangulatában egyformán szereti és nem hagyja magát elmarni.
6/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam egy éve még s dilidokit is kijátszotam...nem tuta mi a problémám s énsem s ugyan igy vágdostam magam s ugyan ezt gondoltam.
Rajtam a szerelem segitet egy src ki megvigazstalt..s persze a barátok akiket majdnem elveszitetem em miat..:D
7/8 anonim válasza:
Pszichiáterre van szüksége, valószínű bypoláris...
8/8 anonim válasza:
Segítségre van szüksége. Pszihiáter!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!