A Trittico-t hogyan hagytátok abba? Fokozatosan leépítettétek vagy egyszer tettétek le?
Sajnos csak november 21.-ére kaptam kontroll időpontot a kezelőorvoshoz. Tegnap este már a Trittico (150mg) egyharmadát vettem be, ami 50mg-nak felel meg. Reggel erős szívdobogásra ébredtem, de nem hánytam össze mindent és a reggeli gyógyszer (ami teljesen más) nagyjából egy óra alatt rendbe tett, szorongas elmúlt.
Amíg a 150mg 2/3-át szedtem reggel mindent összehánytam sorozatosan 1 heten keresztül minden reggel. Nem kívánok senkinek ilyen ébresztőt..
Tegnap este 5mg-ot vettem be. Jobb az étvágyam, ma már egész jól eszem és nem hányom ki. Szóval tuti a Trittico volt a ludas. 5 hétig feküdtem bent gyógyszer beállításon, akkor semmi gond nem volt, a 6. hét után jött ki ez a szedaló hatás, rosszullét, hányás, étvágytalanság….
Szívem szerintem ma este már be sem venném, ezzel nyilván vállalni kell a reggeli rosszullétet, de a tapasztalat azt mutatja jó úton haladok és a reggeli gyógyszerek helyretesznek egy óra alatt. Nem tudom szerinted a leírtak alapján belevághatok? Mit tanácsolsz?
Köszönöm a válaszod.
Csináltam neked kölcsönhatás –vizsgálatot:
A gyógyszerek között kölcsönhatás lép fel, de odafigyeléssel szedhetõek együtt (szokatlan tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz)
A Frontin és a Trittico problémás együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!