Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Trittico-t hogyan hagytátok...

A Trittico-t hogyan hagytátok abba? Fokozatosan leépítettétek vagy egyszer tettétek le?

Figyelt kérdés
Erősen szedál nekem, 6 hét alatt a 74cm-es derekamból lett 48cm, rengeteget fogytam, jelenleg is szörnyű az étvágyam, reggel 04:00 kor erős szívdobogásra kelek, sokszor hányok is reggel. Nap közben álmos vagyok tőle.

nov. 14. 06:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ mekkora az adag, de idáig el sem szabadott volna jutnod. Én azonnal jeleztem a mellékhatásokat és cseréltek. Nekem pont fordítva, hízni is kellett volna, de a Tritticot alvásra kaptam, de csak napokig hatott.
nov. 14. 08:59
 2/9 A kérdező kommentje:

Sajnos csak november 21.-ére kaptam kontroll időpontot a kezelőorvoshoz. Tegnap este már a Trittico (150mg) egyharmadát vettem be, ami 50mg-nak felel meg. Reggel erős szívdobogásra ébredtem, de nem hánytam össze mindent és a reggeli gyógyszer (ami teljesen más) nagyjából egy óra alatt rendbe tett, szorongas elmúlt.

Amíg a 150mg 2/3-át szedtem reggel mindent összehánytam sorozatosan 1 heten keresztül minden reggel. Nem kívánok senkinek ilyen ébresztőt..

Tegnap este 5mg-ot vettem be. Jobb az étvágyam, ma már egész jól eszem és nem hányom ki. Szóval tuti a Trittico volt a ludas. 5 hétig feküdtem bent gyógyszer beállításon, akkor semmi gond nem volt, a 6. hét után jött ki ez a szedaló hatás, rosszullét, hányás, étvágytalanság….

Szívem szerintem ma este már be sem venném, ezzel nyilván vállalni kell a reggeli rosszullétet, de a tapasztalat azt mutatja jó úton haladok és a reggeli gyógyszerek helyretesznek egy óra alatt. Nem tudom szerinted a leírtak alapján belevághatok? Mit tanácsolsz?

Köszönöm a válaszod.

nov. 14. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismeretlenül tanácsot adni nehéz és nem vállalnám fel. Mi a reggeli bogyó ami jobbá teszi a helyzetedet?
nov. 14. 15:40
 4/9 A kérdező kommentje:
LAMOLEP 50mg + 0,50mg frontin
nov. 14. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Remélem jobban vagy. De ha ettől jobban vagy én is elhagynám a Tritticot.
nov. 15. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Csináltam neked kölcsönhatás –vizsgálatot:

[link]

A gyógyszerek között kölcsönhatás lép fel, de odafigyeléssel szedhetõek együtt (szokatlan tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz)

A Frontin és a Trittico problémás együtt.

nov. 15. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem és használom ezt az oldalt, de az 5.szint annyit jelent, hogy 3-4 óra eltéréssel szedhető a gyógyszer, már megtapasztaltam. A kérdező a Tritticot elhagyja, elhagyta, és ha este szedte reggel már nyugodtan bevehette a Frontint. Elég baj az, hogy ezekre nem az orvos, hanem mi nekünk kell figyelni.
nov. 15. 10:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Simán leállítottam a gyógyszert, jó is a közérzetem, nem hányok össze mindent. Szuperul vagyok. Így érzem egy kisebb csatát megnyertem.
nov. 15. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Szuper!
nov. 16. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!