Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a rángás ellen?

Mit tegyek a rángás ellen?

Figyelt kérdés

Utóbbi 3 évem fárasztó volt. Munka, tanulás, munkahely váltások... stb..

Legujabban észre vettem, hogy ilyenkor, nyilvánosan is előjön egyfajta rángás rajtam... Fejemen, kezemen, testen. Ilyen apróbb rángás, vagy hirtelen izom összehúzódás mutatkozik nálam, a testemen az idegességtől.. Akaratlanul teszem utálom és kellemetlen, nem tudom megfékezni.. Hogyan tudom mérsékelni, megakadályozni.. Van rá mondszer, gyógyszer?

tegnap 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Próbáld ki az autogén tréninget. Teljes ellazulás testnek és léleknek.

Viszont szerintem ezzel mindenképpen keresd fel az orvost!

tegnap 22:37
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Keress fel egy neurológust, ideggyógyászt. Okozhatja olyan betegség, amit fontos lenne kezelni.
tegnap 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Akár még magnéziumhiány is lehet. Ha eddig nem szedtél szedj magnéziumot (kalcium se árt) pár hétig azt meglátod jobb-e.
ma 08:41
 4/4 anonim válasza:
46%
Én milgammát szedek, de a carcel stop is használt kicsit. igaz nekem ettől bonyolultabb a "betegségem"
ma 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!