Két hónapja nézettem vérképet, amiben min a Kalcium, mind a magnézium rendben volt.Itthon pihenek, nagyon nehéz időszakon megyek keresztül. Nyaki MR leletben találtak "érdekességeket" de az orvos szerint olyan kicsi a ciszta (1,5 mm széles), hogy nem okozhat tüneteket. Mióta elolvastam ezt a leletet, azóta vannak ezek a tüneteim is. Nagyon mély depresszióba estem már, és folyton a tüneteimet figyelem, amire rátesz egy lapáttal, hogy érzem ezeket a rángatózásokat...
Nem kell kétségbeesni, az izomrángások lehetnek egy stresszesebb időszak után, vagy belső feszültségtől is, de abszolút ártalmatlan. Segít ha sporttal, mozgással levezeted a feszkót, aztán egy forró fürdő, és kis masszírozás. De persze nem 1 napig, hanem rendszeresen. Nekem is volt, orvos barátom tanácsát tolmácsolom: lazítsál, olvassál, semmi bajod nem lesz.
2020. nov. 18. 18:32
2/9 anonim válasza:
Hello
1 eve szenvedek izomrangasoktol, gyakorlatilag barhol.
7 neurologus vizsgalt, 3 eng/emg keszult.
Gyakorlatilag semmi kezzel foghatot nem talaltak.
Amig nincs mellette mas tunet, nem kell aggodnod :)
2020. nov. 22. 16:51
3/9 A kérdező kommentje:
Kezdenek múlni, már egyre kevesebbet érzek. Szedek egy magnerot nevű cuccot, lehet az segített...vagy szimplán az, hogy talán kezdek megnyugodni.
2020. nov. 22. 17:48
4/9 anonim válasza:
Megnerot nagyon jo!
Orulok, hogy mulik :)
2020. nov. 22. 17:54
5/9 A kérdező kommentje:
Már csak a fránya szédelgés/émelygéssel kellene valamit kezdeni. Semmit nem tudtak rá mondani az orvosok...
2020. nov. 23. 10:45
6/9 anonim válasza:
Ez én is vagyok
2020. dec. 12. 14:56
7/9 anonim válasza:
Jobban vagy azóta?
2021. ápr. 9. 14:52
8/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, elmúltak a rángások. A brutál mennyiségű stressz okozta! Még néha itt-ott előfordul kicsi de nem vészes.
2021. máj. 6. 19:53
9/9 anonim válasza:
Szia. A magnerot nagyon jó készítmény. En akkor szedtem amikor pánik betegségem volt. De izom gorcs es stb is jó. Jó egészséget neked! 😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!